Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Hudomi Oy:n toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Hudomi Oy:n (Y-tunnus: 2493796-5) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.

 

Sisältö

 1. Sisältö
 2. Yleistä
 3. Toimitusaika
 4. Toimitustavat
  1. Ilmainen toimitus
  2. Nouto
 5. Maksutavat
  1. Verkkomaksut ja kortit
  2. Lasku
  3. Everyday verkkomaksu
  4. Klarna tili
  5. Klarna lasku
  6. Paypal
  7. Postiennakko
 6. Palautukset
  1. Palautusohjeet
 7. Rekisteriseloste

 

Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€), mikäli toisin ei mainita.

Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkintahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti lupaa toimitusajaksi tästä 1-2 arkipäivää. Hudomi Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.


Toimitustavat

 

Ilmainen toimitus

Tuotteet toimitetaan Postin palveluita käyttämällä, ellei toisin sovita. Yleensä kirjelähetyksenä suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Postiennakkotilaukset joutuu noutamaan postista, kuten myös tosi isot tilaukset, koska ne toimitettaan postipakettina. Jos tilausta ei noudeta Postista ja se palautuu meille, veloitamme tästä 5 euroa palautuskuluja toimituskulujen ja materiaalien kattamiseksi.

 

Minimitilaus on 4,80€.

Nouto Varkauden myymälästä

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa ja noutaa sen Varkauden myymälästä. Varaudu todistamaan henkilösyytesi ja ota mukaan tilausnumero.

 

 


Maksutavat

 

Verkkomaksut ja korttimaksut - Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Lasku

Vain yrityksille ja yhteisöille. Laskusta täytyy aina sopia erikseen etukäteen. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla. Alle 40 euron laskuille lisätään 4,00 euron pienlaskutuslisä.

 

Everyday verkkomaksu

Everyday - joustavasti kerralla tai kk-erissä
Saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toista

Maksutavat:

1. Laskulla kertasuorituksena

Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0%. Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Luotolla kuukausierissä

Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€. Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikrkoa 5 %. Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52%. Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

 

Klarna - Tee jouluostokset nyt, maksa helmikuun alussa.

Nyt voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa! Joulukampanjaetuna voit tehdä ostoksesi marras-joulukuussa ja maksaa vasta 3.2.2018. Maksat vain aloitusmaksun 3,99 € jokaista kampanjalaskua eli ostokertaa kohden.

Luottotietojen tarkistus

Oston yhteydessä tehdään luottopäätös, mikä voi edellyttää luottotietojesi tarkistamista. Emme luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 22 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Veloitamme lisäksi käsittelymaksun 3,95 €/kk, jos maksat kertaluottoja kuukausittain erissä (veloitamme siis enintään yhden käsittelymaksun/kk, vaikka sinulla olisi useita kertaluottoja). Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 3,99 €:n aloitusmaksulla on 4,88 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 503,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.

Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

Linkki vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään soveltuvan lain mukaisesti. Klarna käsittelee henkilötietoja lähinnä henkilöllisyyden tarkistamiseen, asiakasanalyyseihin, luottokelpoisuuden tarkistamiseen, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötunnusta käytetään asiakastunnuksena Klarnan järjestelmässä. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Klarnan tietosuojaselosteesta.

Käyttämällä Klarnan maksutapoja hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti muun muassa luovuttamalla niitä yhteistyökumppaneillemme ja siirtämällä niitä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon (09) 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (julk.), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarna Bank AB (julk.), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Yritystunnus: 556737-0431. www.klarna.fi

 

Klarna tili - maksa erisssä alkaen 9 €/kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä on vähintään 9 € tai 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttitietojasi
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu on 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lain mukaisesti. Henkilötietoja käytetään henkilön tunnistamiseen, asiakasanalyysien ja luottokelpoisuusarviointien tekemiseen sekä markkinointitarkoituksiin. Asiakashallinnollisista syistä, henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona.

Klarna Tilin käyttöön sovelletaan Klarnan yleisiä ehtoja, jotka löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Klarna Lasku - 14 vrk maksuaikaa

Osta nyt, maksa toimituksen jälkeen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
 • Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

Laskutusmaksu on 3,40 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja henkilön tunnistamiseen, asiakasanalyysien ja luottokelpoisuusarviointien tekemiseen sekä markkinointitarkoituksiin. Asiakashallinnollisista syistä, henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona.

* Ei koske kaikkia tuotteita, kuten esim. lentolippuja, mittatilaustuotteita ja tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajan palveluja.

Paypal

PayPal-palvelussa ostokset voi maksaa PayPal-tunnuksilla tai luottokortilla (Visa / MasterCard / American Express).

Lisätietoa palvelusta: www.paypal.com

 

Postiennakko

Tilatessasi postiennakolla, maksat tilauksen postissa kun noudat tilauksen. Postiennakkomaksusta peritään 7 € maksutapamaksu.

Jos postiennakkotilaus palautuu, asiakkaan seuraavaa tilausta ei enää toimiteta postiennakolla vaan seuraava tilaus täytyy maksaa jollain muulla toimitustavalla.


Palautukset

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan ettei postiennakkopakettien noutamatta jättäminen riitä tilauksen peruutukseen, vaan edellyttää yhteydenottoa asiakaspalveluumme.

Palautettavien tuotteiden ja niiden pakkauksien tulee olla siinä kunnossa kun ne olivat vastaanotettaessa, jotta palautus on mahdollista hyvittää kokonaisuudessaan. Kuluttajansuojalain mukaisesti tuotteeseen on lupa tutustua samalla tavalla kuin myymälässä. Jos palautuneessa tuotteessa havaitaan käytönjälkiä kuten sinettien rikkoutuminen, on kuluttajalla velvollisuus vastata tuotteen arvon alenemisesta. Mikäli palautunut tuote todetaan kokonaan myyntikelvottomaksi sen käytön johdosta, on kuluttajalla velvollisuus vastata tällöin tuotteesta koko sen arvon edestä.

Jos tilauksen arvo alenee palautustilanteessa alle kaupanpäällisen rajan, tulee myös kaupanpäällinen palauttaa. Mikäli kaupanpäällistä ei palauteta palautuksen yhteydessä, vähennetään kaupanpäällisen arvo hyvitettävän tuotteen arvosta. Mikäli kaupanpäällinen palautetaan eri palautuksena, veloitamme tästä 5 euron posti-/käsittelymaksun. Mikäli tilatessasi olet saanut jonkun tuotteen ilmaiseksi esim. osta 3, maksa 2 kampanjalla ja palauttaessa kampanjan raja ei enää täyty, muuttuu myös se ilmainen tuote maksulliseksi.

Palautusohjeet

Palautus on maksutonta, kun lähetät ne alaolevien ohjeiden mukaisesti.

Huomaa kuitenkin, että tilaus palautuu meille hitaammin, kun mitä sait sen ja lisäksi palautuskäsittelyssämme voi kestää joitakin päiviä. Jos haluat vaihtaa tuotteen nopeasti, suosittelemme, että teet uuden tilauksen, palautat sen mitä haluat vaihtaa. Liitä tällöin  mukaan tilinumeron, niin saat siitä rahat tilillesi.

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Suosittelemme vertaamaan tuotetta ensin silmämääräisesti että se on sopiva. Varsinkin näytönsuojia ja panssarilaseja asentaessa, koska niitä ei voi enää myydä,  jos ne on kertaalleen asennettu.

Veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut.

Liitäthän tilauksen mukaan seuraavat tiedot:

 • Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero.
 • Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.
 • Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.
 • Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Emme voi vaatia syytä palautukselle, mutta haluamme kehittää toimintaamme ja haluaisimme mielellään kuulla, minkä takia palautus tehdään. Näin voimme palvella asiakkaitamme jatkossa paremmin.

Mikäli pystyt toimittamaan tilauksen mukana joko tilausvahvistuksen tai kuitin, näemme siitä maksun palautukseen tarvittavia tietoja lukuun ottamatta kaikki tarpeelliset tiedot. Antamalla meille mahdollisimman tarkat tiedot autat meitä palautuksen käsittelyssä ja nopeutat asian käsittelyä.

Kirjoita allaoleva osoite palautuskuoreen, niin palautus löytää meille.

Hudomi Oy
Relanderinkatu 55
78200 Varkaus
Finland

Kirjoita palautuskuoreen vielä ASIAKASPALAUTUS 632066, niin lähetys saapuu maksuttomana palautuskäsittelyymme. 

Palautus tulee aina tehdä samalla lähetysmuodolla kuin lähettäessä, kirjepostina jaetut paketit palautetaan 1lk tai 2lk asiakaspalautuskirjeenä (ilman lisäpalveluita), EI asiakaspalautus 14 pakettina. Kirje saa olla maksimissaan 3cm paksuinen, kuten se oli saapuessaankin. Mikäli palautusohjeita ei ole noudatettu ja tästä syntyy ylimääräisiä kustannuksia, ne veloitetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta.

Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Vie palautuskuori Postiin ja pyydä palautuksesta kuitti.

Jos vaihdettava tuote on kalliimpi, voit maksaa hintaerotuksen seuraavilla tiedoilla tilillemme.

Saaja: Hudomi Oy
IBAN: FI73 5500 3920 1788 76
BIC: OKOYFIHH
Viesti: Lisämaksu vaihdettavaan tuotteeseen. Tilausnumero: <kirjoita tähän tilauksen numero>

Toivomme että palautus on pakattu asianmukaisesti ja siististi joko saapuneessa kuoressa tai pahvilaatikossa, paketissa mahdollisesti mukana olleiden pehmusteiden kera. Ellei kuori tai paketti ole tallella, palautuksen tulisi olla mahdollisimman tiiviisti pakattu jotta kaikki palautuvat tuotteet kestäisivät mukana.

Viedessäsi palautusta Postiin, pyydäthän palautuksestasi kuitin katoamisen varalta. Säästä palautustositetta hetken aikaa, tai siihen saakka kunnes olemme hyvittäneet mahdollisen maksunpalautuksen tilillesi.

Käsittelemme palautukset niiden saapumisjärjestyksessä ja mahdollisimman pikaisesti. Palautamme maksunpalautukset kertaerinä, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta ja tuotteen palautuksesta.

Asiakaspalautus kirjeenä on maksuton Suomen sisällä. Mahdollisia ulkomaantilauksia palautettaessa perimme palautuksesta aiheutuvat lisäkulut asiakkaalta.

 


Rekisteriseloste

 1. Rekisteriseloste
  Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
 2. Rekisterinpitäjän nimi
  Hudomi Oy (2493796-5)
 3. Rekisterin nimi
  hudom.fi-verkkokaupan käyttäjärekisteri.
 4. Tietojen käyttötarkoitus
  Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon ja asiakasyhteydenpitoon. Rekisterin tietoja voidaan myös käyttää Hudomi Shopin omaan suoramarkkinointiin ja tiedottamiseen, jollei asiakas ole tiedottamista ja suoramarkkinointia kieltänyt.
 5. Rekisterin tietosisältö
  Käyttäjärekisteri sisältää seuraavat tiedot: käyttäjätunnus, salasana, etunimi, sukunimi, yritys, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
 6. Yksityisyyden suoja
  Käyttäjätietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle. Tietoja ei myydä, käytetä jakelulistoihin tai muuhun tarkoitukseen kuin maksun suorittamiseen tai palvellaksemme asiakasta. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaisille voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.
 7. Rekisterin suojaus
  Rekisterin käyttöoikeus on vain Hudomin henkilöstöllä. Rekisteri on salainen, eikä se ole julkisesti nähtävillä.