Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Samsung puhelimen suojakuoret
Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 älypuhelimelle löydät Hudomista niin pehmeät takasuojat kuin koko puhelimen suojaavat suojakotelotkin. Suojakoteloihin menee puhelimen lisäksi myös kortit sekä setelit ja tarvittaessa se toimii myös telineenä. Myös näytönsuojaus kannattaa joko naarmuilta suojaavalla suojakalvolla tai sitten jopa iskuilta pelastavalla panssarilasilla. Ilmainen ja nopea toimitus suoraan Suomen varastosta! Samsung Galaxy Note 7 on komea kokonaisuus, joka kannattaa suojata hyvin. Tilaa siis Samsung Galaxy Note 7 suojakuoret nopealla toimituksella meiltä.

Tilaa suojakuori Samsung Galaxy Note 7 -älypuhelimelle

Kyseessä on yksi Samsungin tulevista lippulaivatuotteista, täynnä erikoisominaisuuksia kuten iiris-skanneri, joka on turvallisempi kuin sormenjälkilukija. Varustettu Dual Pixel -kameralla, joten suojakuori tulee todella tarpeeseen. Samsung Galaxy Note 7:n suojaus on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Siksi on hyvä tilata Hudomin valikoimasta suojakuoret ja näytönsuojat tarpeen mukaan – kun toimitus on vieläpä nopea ja ilmainen, mikset tilaisi useammat suojakuoret kerralla.

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu