Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Sony Xperia XZ3 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Sony Xperia XZ3 suojat

Kuoret suojaavat puhelinta rikkoutumiselta. Näin säästät silkkaa rahaa, suojatessasi sitä tärkeintäsi eli puhelintasi. Sony Xperia XZ3 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Monet kuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle. Tämä suojaa puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle, mutta muokkaavat käyttäjän mukaan joko lompakkomalliseen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä ohuena ja käteen sopivalta. Tottakai erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonallisuutensa jatkeeksi, siellä missä olet sinä on kätesi jatkeena puhelin ja miksi ei myös tyylikäs suojakuori pinnassa. Sony Xperia XZ3 :n suojakuoret ja suojakotelot on valmistettu yksilöllisesti Sony Xperia XZ3 :n mittoja ja muotoja kunnioittaen. Suojakuoriin on tehty reiät juuri oikeisiin kohtiin latauspiuhan, kuulokeliitännän, äänenvoimakkuusnapin, näytön avausnapin ja kameran kannalta. Voit siis pitää puhelintasi koko ajan täydessä suojassa menettämättä lainkaan sen mahtavia ominaisuuksia. Valokuvaaminen ja muu puhelimen käyttö hoitoo myös vaivatta, koska kuoremme on laitekohtaisia ja yksilöityjä puhelimen kamera ja äänenvoimakkuus nappien kohdalta. Xperia XZ3 suojakotelot ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa.

Minkälaisen suojan valitsen?

Voit valita Xperia XZ3 puhelimeesi joko joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren.
Suojakuori on siis hieman kevyempi suoja puhelimellesi. Suojakuorien reunat yltävät näppärästi puhelimen reunojen yli, joten puhelimen pudotessa kulma/reuna edeltä maahan, näyttö säilyy ehjänä, ellei näyttö kolahda mihinkään. Pelkkä suojakuori on silloin hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää Sony Xperia XZ3 :n alkuperäisen muodon ja designin, mutta vaadit silti lisäsuojaa arvokkaalle puhelimellesi. Suojakuoren kanssa suosittelemme ehdottomasti käytettäväksi näytön panssarilasia, joka suojaa puhelimen omaa näyttöä rikkoutumiselta!
Suojakoteloa suosittelemme silloin, jos haluat puhelimellesi täyden suojan joka suunnasta. Puhelin pysyy suojakotelossa napakasti kiinni TPU-muovista valmistetussa sisäkuoressa. Sony Xperia XZ3 suojakotelot ovat tyylikkäitä ja antavat lisämausteen puhelimen persoonaan. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama kortti tai hiukka setelirahaakin. Suurimmassa osassa lompakkosuojakoteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa voimakasta suojaa kovaankin käyttöön.

Muista myös panssarilasi!

Panssarilasi ottaa suoraan tulevan kolhun vastaan mallikkaasti. Kuoret antavat lisävarmuutta Sony Xperia XZ3 puhelimen käyttöön merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen suuremmatkin kolhut ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

Postin Priotity toimitus!

Hudomilta tilatessasi Xperia XZ3 :lle kuoria ei onneksi tarvitse odotella kovinkaan pitkään, sillä posti tuo ne todella nopeasti. Voit keskittyä elämään ja pitämään puhelimen ehjänä. Näin suojaat laitetta tai näyttöä, ettei koko ajan tarvitsisi vaihtaa, voitko uskoa että vain suojakuorillamme on tehoa kun käytät niitä. Ja kun toimitus on nopea sekä suojakuorien hinta kilpailukykyinen, voit huoletta tilata vaikka useammat Xperia XZ3 suojakuoret suoraan kotiisi. Sony Xperia XZ3 kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin. Kaikki tuotteet nopealla toimituksella suoraan Suomen varastosta.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu valikoimaan ja tilaa Sony Xperia XZ3 -suojakuoret jo tänään!

Sony Xperia XZ3 -puhelimessa on 6” HDR OLED –näyttö (QHD+, 18:9) Sony Bravia TV -teknologialla. Tunne Hi-Resolution -ääni värinätehostejärjestelmällä. Taltioi videot 4K HDR -tarkkuudella ja valokuvat 19 MP Motion Eye -kameralla. Kaikki tämä uskomattoman ohuessa ja kehyksettömässä laitteessa. allenna spontaanit hetket älykkäällä 19 MP Motion Eye -kameralla ja hienosäädä otoksesi Sonyn kuvankäsittelytekniikalla. Kun nostat Sony Xperia XZ3:n vaaka-asentoon, Smart launch -toiminto valmistelee puhelimen kameran hetkessä. 13 MP:n etukameralla selfiesi näyttävät upeilta! Sony Xperia XZ3 ei hätkähdä satunnaista sadekuuroa tai keittiön roiskeita. Puhelin on veden- ja pölynkestävä IP65/68 -luokituksen mukaisesti. Huippuluokan Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform -suoritin takaa huippuluokan suorituskyvyn. Pitkäkestoisen ja älykkäästi optimoidun akun ansiosta nautit viihteestä koko päivän.