Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Samsung Galaxy Note 8 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Laadukkaalle Samsung Galaxy Note 8:lle  tehokasta suojaa

No nyt on puhelimella menoa ja meininkiä, valloittava 6,3 tuuman infinity näyttö ja Octa-Core suoritin takaa villeimmätkin haaveet älypuhelimesta. Luonnollisesti hintakin on huikea, joten suosittelemme Hudomilta, että suojakuoret ovat paikallaan tämän kapistuksen kohdalla. Meiltä saa suojakuoret ja tarvikkeet ilmaisella lähetyksellä suoraan postilaatikkoosi. Helppoa, edullista ja vaivatonta!

Suojakuori suojaa kun sitä vähiten osaa edes toivoa

Suojakuoren tehtävä on suojata puhelinta kolhuilta ja naarmuilta, mitä voi helposti arjessa käydä. Yleisin tilanne on, että puhelin lipsahtaa kädestä lattialle ja sivuttaissuunnassa kaarevapintainen puhelin hajoaa kauttaaltaan. Miksi siis suojakuori puhelimen ylle puettuna? Vastaus on simppeli, sillä kukapa haluais heti ensipäivinä korjata uutta puhelintaan. Halpa ja hyödyllinen niin sanottu vakuutus.

Muista kuitenkin, että mikään suojakuori ei korvaa puhelimen alkuperäisiä pintoja,  vaan suojelee niitä arjen menoilta. Kaikki suojat vaativat vähintään näytönsuojan taikka näyttöä suojaavan panssarilasin, jolloin saat rajunpaakin käyttöä kestävän kompaktin kokonaisuuden.

Kuoria on monenlaisia

Tällä hetkellä on suosituimmassa kärjessä Brushed kuoret, jotka ovat huippu laadukasta TPU-muovia ja yhdessä panssarilasin kanssa ne muodostavat tehokkaasti suojaavan ja näppärän kokoisen suojan, joka ei suurentele puhelinta enään entuudestaan suuremmaksi. Toisena hyvänä suojana tulee lompakkomallinen suojakuori, joka taipuu hetkessä telineeksi, jolloin leffat ja videopätkät on kiva katsella. Samsung Galaxy Note 8 on suunnattu työtä tekevälle, laatua arvostavalle media harrastajalle, jolloin telineeksi mukautuva kuori on onnen omiaan. Pienenä paljastuksena, että mitkään suojakuoremme eivät tarvitse sahoja ja puukkoja asennukseen, vaan ne sopivat täydellisesti puhelimen eri kohtien kanssa, esimerkiksi kuvaaminen onnistuu kuten ennen kuoria.

Tärkeitä tarvikkeita

Puhelimen toimivuuteen vaikuttavat tekijät varmasti kiinnostaa? Akun lataus, vaikka 3300 mAh akku riittääkin peruskäytössä melkein koko päivän, joskus lisälataamisen hetki koittaa, kolmen metrin latauskaapeli type-C liittimellä mahdollistaa puhelimen samanaikaisen käytön,  jolloin johto ei lopu kesken, jos pistokepaikka on kaukana. Samsung Galaxy Note 8 on pikalatausjärjestelmää tukeva ja automatkoille meillä onkin mukavasti tarjolla eri vaihtoehtoja tuohon nopeaankin lataamiseen. Ei esimerkiksi virta lopu kesken navigoinnin. Meillä on muuten myös autoteline sitä varten, että puhelimen oma navigointijärjestelmä tulee mukavasti käyttöön. Meiltä Hudomilta löytyy myös kaikkea muutakin kivaa puhelimen käyttöön ja sen toimivuuten, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, popsocketseja ja sormirenkaita.

Kaikki nämä ja paljon muuta suoraan Varkaudessa sijaitsevasta varastosta ilmaisella lähetyksellä suoraan kotiisi. Yritykset voivat kysellä laskutusta Hudomin asiakaspalvelusta.