Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Samsung Galaxy J7 2017 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Samsung J7 2017 kuoret tekevät puhelimestasi myös erittäin kestävän

Samsung J7 2017 suojakuorella ja panssarilasilla saadaan 360 astetta menolta suojaava puhelin, jonka kanssa voit kulkea sekä päivän kevyemmät ja kovimmakin hetket. Kaarevareunainen ja -näyttöinen puhelin on liukas ilman kuoria, joten pallo jää sinulle hyvä ostaja. Haluatko lompakkomallisen suojakuoren vai kapean, mutta varman tuntuisen silikonisen suojan puhelimen taakse. Puhelimen kaarevuus on nykyajan puhelimissa kaunista, mutta vaarallista, nimittäin lasisissa pinnoissa on kuitenkin myös se huono puoli eli mahdollisuus rikkoontua helposti. Miksi siis ottaa turhaa riskiä, kun sen voi tehokkaasti ja katu-uskottavasti suojata hankkimalla Samsung J7 2017 kuoret Hudomilta.

Jos haluat säilyttää laitteen mahdollisimman paljon alkuperäisenä, suosittelemme sen päälle hankittavaksi Samsung J7 2017 kuoret, jotka ovat läpinäkyviä ja ultraohuita. Samsung J7 2017 kuoret voivat sisältää myös huippukäteviä arkea helpottavia ominaisuuksia, kuten korttipaikan, setelitaskun tai kotelon joka muotoutuu telineeksi. Sinulle jää mietittäväksi vain se, että millainen on persoonasi,  jota voit parannella suojakuorella. Jos jokin jää mietityttämään, voit aina ottaa yhteyttä Hudomin asiakaspalveluun ja kertoa suojakuori huolesi. Meillä asiantuntevat työntekijät auttavat juuri sinua näissä huolissa.

Samsung J7 2017 kuoria on monenlaisia

Pehmeät S ja ultraohuet suojakuoret on tehty laadukkaasta TPU-muovista ja ne ottavat tehokkaasti iskua ja kolhuja vastaan. Kädessä suojakuoren kera saadaan liukumaton tunne ja pöydälle laittaessa puhelin ei luisu ja näin ollen arjen naarmuista ei ole pelkoa kuorien kanssa.

Brushed suojakuoret ovat järeään käyttöön suunnatut, mutta silti hienostuneen aikuismainen ja silti kapea kädessä. Kuori on topakka laadukkaan TPU -muovin vuoksi. Brushed kuorissa on hiilikuituharjatun näköinen pinta ja hiilikuitu yksityiskohtia.

Lompakko suojakuorissa on kahdesta kolmeen korttipaikkaa ja setelitasku.  Kuori taipuu nopeasti telineeksi, jolloin videoiden katselu hoituu mukavasti.

Kaikkia kuorimalleja käytettäessä kuvaaminen ja videoiminen onnistuu käden käänteessä ja käsituntuma varmentuu, kun puhelin ei ole niin liukas, kuin ilman suojakuoria. Kaikkiin suojakuoriin suosittelemme kaveriksi myös näytölle panssarilasin tai vähintään suojakalvon ja näin ollen saat pitkäaikaisen hyödyn kuoristamme. Mikään kuoremme ei vaadi asennukseen työkaluja ja ne on helppo vaihtaa ja uusia muotivillityksen vietäväksi. Mallisto vaihtelee hieman aina kausittain ja uusia kuorimalleja tulee usein.

Samsung J7 2017 kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikanpäälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla, priority-toimituksella tai maksullisella maksutavalla. Maksaminen on ilmaista verkkopankkimaksuilla ja joillakin laskutustavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Samsung Galaxy J7 -älypuhelimen tyylikäs pyöristetty metallirunko pitää sisällään edistynyttä teknologiaa ja 13 megapikselin etu- ja takakamerat. 5,5-tuumaisen Super AMOLED -näytön ja muita upeita älykkäitä ominaisuuksia kuten esim 3 GB keskusmuisti ja tehokas kahdeksan ydinprosessori 1,6 GHz taajuudella. Painoa tällä mallikkaalla älypuhelimella on vain 181 grammaa ja puhelin sopii vaikka ensi puhelimeksi lapselle tai peruskäyttöön aikuisellekkin sen vuoksi meillä on tarjolla laaja valikoima kuoria