Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Galaxy J5 Kuoret

Ilmainen toimitus

Kaikkiin tilauksiin ILMAISEKSI Postin Priority toimitus!

Osta 3 - Maksa 2

Osta 3 mitä tahansa tuotteita, tuotteiden ei tarvitse olla samoja, tarjoamme halvimman ILMAISEKSI! Koskee kaikkia tuotteita. Jopa jo alennuksessa olevia!

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Samsung Galaxy J5 puhelimelle meiltä löytyy pehmeä muovisia suojakuoria, jotka suojaavat puhelinta lähinnä tippumiselta ja naarmuilta. Jos haluat suojata tämän lisäksi myös näyttöä, niin läpälliset suojakotelot ovat tällöin parempi vaihtoehto. Ja näyttöä naarmuilta suojaamaan kannattaa hankkia näytönsuoja.

Meiltä löydät Samsung Galaxy J5 -kuoret monissa eri kuoseissa ja sävyissä. Kauniita kukkasia, tyylikkäitä vintage-maisemia, söpöjä eläinhahmoja, tyylikkäitä värejä… Kaikkea kyllä löytyy! Voit valita Samsung Galaxy J5 -kuoret lompakkomallisina, johon mahtuu mukaan muutama maksukortti tai ikkunallisella kannella, jolloin näet heti kuka soittaa. Tilaaminen onnistuu näppärästi verkkokaupastamme tai tule ostoksille paikan päälle Varkaudessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

HUOM! VARMISTATHAN ETTÄ PUHELIMESI ON VARMASTI GALAXY J5, EIKÄ GALAXY J5 2016 tai GALAXY J5 2017. Nämä suojat eivät käy uudempaan Galaxy J5 2016 (SAMJ510), eikä Galaxy J5 2017 (SAMJ530) malliin (Samsung Galaxy J5 2016 suojakuoret ja Samsung Galaxy J5 2017 suojakuoret