Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Samsung Galaxy J5 2016 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Samsung J5 (2016) kuoret / suojat lisäävät tyylikkyyttä ja turvaa älylaitteelle.

Samsung J5 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta, näin säästät silkkaa rahaa suojatessasi sen tärkeimmän eli puhelimesi. Samsung J5 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Monet kuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle.  Ne muokkaavat käyttäjän mukaan joko lompakkomalliseen tai vain suojaamaan puhelimen takaosaa ja pitämään puhelimen vielä ohuena ja käteen sopivalta. Erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonallisuutensa jatkeeksi, siellä missä sinä olet, on kätesi jatkeena puhelin ja miksei myös tyylikäs suojakuori pinnassa.

Samsung J5 (2016) suojakotelot ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa.  Kuoret antavat lisävarmuutta Samsung J5 (2016) puhelimen käyttöön merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen suuremmatkin kolhut ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

Samsung J5 (2016) suojakoteloita ja kuoria on olemassa erilaisia:

Pehmeät S ja ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta ennen kaikkea suojaavat puhelintasi ja antaa pitoa käyttäessäsi laitetta. Pehmeitä suojakuoria löytyy myös kiiltävänä ja tyylikkäinä.

Samsung j5 (2016)  suojakotelot ovat tyylikkäitä ja antavat lisämausteen puhelimen persoonaan. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama kortti tai hiukka setelirahaakin. Suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa voimakasta suojaa kovaankin käyttöön.

Värejä ja malleja on useita, suojakotelot ovat pääsääntöisesti nahkajäljitelmää. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja koko ajan tulee paljon uusia upeita kuoria, joilla varmasti pysyt muodissakin mukana.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung j5 (2016) puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmitta, myös kameran käyttö onnistuu, kuten tavallisesti ja ennen kuoria. Koska Samsung j5 (2016)  kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi ja tehden puhelimestasi osan persoonaasi!

Samsung J5 (2016) kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.

 

Samsung Galaxy J5 (2016) älypuhelimessa tyylikäs 5,2" Super AMOLED -näyttö ja 13 megapikselin kamera, jolla ikuistat näyttävät korkean resoluution kuvat.

Galaxy J5 (2016) on varustettu 5.2" Super AMOLED -näytöllä, jossa on HD-tarkkuus, terävä kontrasti ja erinomainen värientoisto. Näyttö tuottaa miellyttävän kuvan, joka soveltuu niin videoiden katseluun kuin pelaamiseen.

Ja sisällä sykkii mahtava Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmän avulla voit muokata puhelimen toiminnot tyyliisi sopiviksi. Lataa sovelluksia ja pelejä, nauti videoista, jaa valokuvia, kuuntele musiikkia ja surffaile verkkosivuilla sujuvasti. Käyttöjärjestelmä mahdollistaa monipuolisen ja sujuvan käyttöön.

Mahtava kokonaisuus vai mitä?

HUOM! VARMISTATHAN ETTÄ PUHELIMESI ON VARMASTI GALAXY J5 2016 (J510) , EIKÄ VANHEMPI GALAXY J5 TAI UUDEMPI GALAXY J5 2017. Nämä suojat eivät käy vanhempaan Galaxy J5 (J500) malliin, eikä Galaxy J5 2017 (J530).