Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Samsung Galaxy A8 2018 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Samsung A8 :n suojakuoret suoraan Hudomilta

Samsung sarja kasvaa taas huippu laadukkaalla A8 älypuhelimella. Nyt jos koskaan on aika suojata puhelin, sillä kukapa haluaa heti ekoina päivinä hajottaa kalliin puhelimen. Hudomilta tilatessasi Samsung Galaxy A8 :lle kuoria ei onneksi tarvitse odotella kovinkaan pitkään, sillä posti tuo ne todella nopeasti. Sinulle jää enään valinnan vaikeus kuoria selatessa. Olisiko kenties lompakko malli taikka suoja taakse, molemmat tarvitsevat panssarilasin, taikka vähintään näyttöä suojaavan kalvon.


Hieman asiaa kuorista

Lompakko mallisissa kuorissa voi kuljettaa muutaman kortin ja muistilappuja, eli aika kätevä niille jotka haluavat suojata puhelinta 360 astetta ja jättää tarvittaessa lompakon kotiin. Kuori taipuu hetkessä telineeksi, kuvaaminen ja puhelimen kaikkia toimintoja voi käyttää helposti ja vaivatta. Värejä on huikea määrä elikkä jos muiden liikkeiden mustat ei säväytä suosittelemme katsomaan Hudomin laajan valikoiman. Mallistostamme löytyy myös aktiiviharrastan ja -kuvaajan unelma kuoret eli pehmeät tpu- muoviset huippulaadukkaat ja kestävät kuoret. Kuoren reunat eivät suurentele puhelinta, eikä vaikuta hämärä kuvaamiseen ja antaa uskomatonta tukea kädessä pitämiseen. Panssarilasin tehtävä on suojata näyttöä suoraan tulevalta iskulta. Tärkeä ominaisuus joka tosiaan suojaa puhelinta teräviltä iskuilta. Samsung Galaxy A8 panssarilasi ei vie kosketusherkkyyttä, eikä estä näytön näkyvyyttä.

Kaikkea muitakin puhelintarvikkeita Hudomilta Samsung A8 :lle

Valikoimastamme löytyy latausjohdot, verkkolaturit, autolaturit ja adapterit elikkä älykännykän lataaminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi löytyy autotelineet ja muut herkut joten eikun vaan ostoksille.

Suojakuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille siis paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin arkisin 10-15.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla. Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutustavoilla. Suosimalla Suomalaista verkkokauppa myyntiä saat tuotetakuita ja hyvää asiakaspalvelua. Suomalaisesta verkkokaupasta ostamalla asiakkaalla on ostajan turva.


Yritykset herätkää suojakuoret säästävät yrityksen puhelin kustannuksissa: Asiakaspalveluun soittaen tai viestiä pistäen voitte tiedustella eduista ja laskutus mahdollisuudesta.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin iPhone kuoret, HTC kuoret, Huawei kuoret, Jolla kuoret, Lenovo kuoret, LG kuoret, Microsoft kuoret, Nokia kuoret, Samsung kuoret, Motorola kuoret, Sony kuoret, OnePlus kuoret, Tabletin suojakotelot ja muut puhelintarvikkeet.