Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

OnePlus 6T Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

OnePlus 6T suojat

OnePlus 6T kuoret / suojat lisäävät tyylikkyyttä ja turvaa älylaitteellesi. OnePlus 6T suojakuoret ovat yksi nerokkaimmista tavoista pidentää puhelimen käyttöikää. OnePlus 6T kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Monet kuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle. Tämä suojaa puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle, mutta muokkaavat käyttäjän mukaan joko lompakkomalliseen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä ohuena ja käteen sopivalta. Tottakai erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonallisuutensa jatkeeksi, siellä missä olet sinä on kätesi jatkeena puhelin ja miksi ei myös tyylikäs suojakuori pinnassa. OnePlus 6T :n suojakuoret ja suojakotelot on valmistettu yksilöllisesti OnePlus 6T :n mittoja ja muotoja kunnioittaen. Jos pudotat upouuden OnePlus 6T -puhelimesi, lompakkomallinen tai muovinen suojakuori ottaa iskun vastaan ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa puhelimen rikkoutumiselta. Kympin tai pari maksavaan puhelimen suojakuoreen sijoittaminen siis kannattaa - säästät parhaimmillaan uuden puhelimen hinnan. On mukavampi käyttää uudenveroista ja siistiä kännykkää kuin nuhjaantunutta ja naarmuista luuria. OnePlus 6T suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta ja näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli älypuhelimesi.

Suojakori vai suojakotelo?

Voit valita OnePlus 6T puhelimeesi joko joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren. Suojakuori on siis hieman kevyempi suoja puhelimellesi. Suojakuorien reunat yltävät näppärästi puhelimen reunojen yli, joten puhelimen pudotessa kulma/reuna edeltä maahan, näyttö säilyy ehjänä, ellei näyttö kolahda mihinkään. Suojakuoret antavat lisätukea puhelinta pitäessä kädessä taikka kätevänä telineenä. Erityisesti lompakkomallinen puhelimen suojakotelo on kätevä paitsi puhelimen suojana, myös pankkikortin ja ajokortin säilytyspaikkana. Lompakkoa ei ole pakko raahata joka paikkaan, kun kaikki välttämätön mahtuu puhelimen suojakoteloon. Voit ottaa siis tärkeimmät kortit puhelimesi kanssa mukaasi ja jättää lompakon kotiin. Olo kevenee heti! Maksamisestakin tulee mukavempaa, kun lompakkoa ei tarvitse olla koko ajan kaivamassa esiin laukun pohjalta. Pystyt taittelemaan suojakotelon siten, että teet itsellesi kameratelineen puhelimen nojatessa suojakuoreen. Kuvaa siis Videoblogi tai soita videopuhelu missä vain, ja pidä molemmat kätesi vapaana!

Nopeasti postikuluitta!

OnePlus 6T -puhelimen kuoret ja panssarilasit verkkokaupastamme - nopeasti ja postikuluitta! Uusi OnePlus 6T-puhelimesi pysyy siistinä ja ehjänä pidempään, kun suojaat sen lasia ja runkoa laadukkaalla ja kestävällä suojakuorella.

Muista suojata myös näyttö

Meiltä myös näytönsuojat ja panssarilasit OnePlus 6T -puhelimiin. Suojakuorilla, näytönsuojalla ja panssarilasilla voit pidentää puhelimesi käyttöikää huomattavasti. Hudomilta tilatessasi OnePlus 6T :lle kuoria ei onneksi tarvitse odotella kovinkaan pitkään, sillä posti tuo ne todella nopeasti. Sinulle jää enään valinnan vaikeus kuoria selatessa.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu valikoimaan ja tilaa OnePlus 6T -suojakuoret jo tänään!

Kameran ammattimaiset parannukset ovat keskittyneet urbaanin yö maiseman taltiointiin sekä portrait ja selfiekuvien saralle Design puolella 6T:n valtavaa 6.41" etunäyttöä kaventaa vain pieni pisaramainen etukameran linssi. Tehoa piisaa enemmän kuin koskaan, sillä suorituskyvystä vastaavat Qualcommin voimakas Snapdragon 845 -prosessori, Adreno 630 -grafiikkapiiri sekä käyttömuisti jopa 8 gigatavuun asti. Softat aukenevat vauhdilla, ja usean applikaation käyttö ei menoa hidasta. OnePlussan älykäs OxygenOS-käyttöliittymä optimoi tehot ottaen niistä kaiken irti juuri silloin kun on tarvetta. Kehittyneen kasvojentunnistuksen ansiosta puhelin on vilkaisusta käyttövalmis, tämä lisää käyttömukavuutta ja vapauttaa kädet koodien näppäilystä suoraan toimintaan. Kaksi SIM-korttipaikkaa mahdollistaa myös työ- ja vapaa-aika liittymien yhtäaikaisen ja tehokkaan käytön. 16 ja 20 megapikselin kaksoiskamera f/1,7-aukoilla mahdollistaa pienten ja isojen hetkien tallentamisen laadukkaasti, ja varmistaa että värikylläisyys ja tyylikeinot kuten taustasumennus, ovat tilanteen tasalla täydellistä valokuvaa tai selfietä varten. Optinen kuvanvakain, älykkäät Smart Capture -toiminnot ja muut avustavat ominaisuudet hoitavat asetukset tilanteeseen sopiviksi ja vapauttavat keskittymisesi kuvaamiseen. Videot filmaat huipputarkalla 4K-tarkkuudella, tai superhidastettuna teräväpiirtona.