Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

OnePlus 6 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

OnePlus 6 -puhelimen herkät pinnat tarvitsevat suojaa

 

OnePlus-valmistajan uutuus kännykkä Oneplus 6 tarvitsee lasipintansa vuoksi hellää suojaa, että voit pitää sitä huoletta arjen menoissa mukana. Tällekin OnePlus-mallille suojakuoret ja muut lisävarusteet löydät kätevästi Hudomilta.

 

Kolhuilta suojaamisen lisäksi tärkeää on, että suojat istuvat käteen, miellyttävät silmää, ja esimerkiksi saman perheen eri puhelimet voi suojakuorilla personoida omiksi ja helposti löydettäviksi.Suoja ja panssarilasi lisäävät puhelimen käyttöikää

 

Miltäpä kuulostaisi, että uusi OnePlus 6 -puhelimesi olisi käytössä vielä useamman vuoden kuluttua? Vaikka puhelin sinänsä on huippulaadukas, voi se pintamateriaali ratkaisunsa vuoksi olla muita malleja herkempi rikkoutumaan. Suojakuori ja panssarilasi tuovat enemmän käyttöikää laitteellesi ja säilyttävät pidempään sen arvon. Panssarilasi suojaa näyttöä siihen suoraan kohdistuvalta iskulta ja suojakuoret puolestaan suojaavat sivuttaissuunnan iskut.Valitse itsellesi sopivin malli

 

Kuoren tärkein tehtävä on tietysti suojata puhelintasi, mutta esimerkiksi perinteisessä lompakkosuojassa kulkevat kätevästi mukana myös maksukortit ja seteliraha. Näyttö suojautuu mukavasti kansi läpän ansiosta ja magneetti varmennus pitää kannen kiinni silloin, kun puhelin matkustaa mukana vaikkapa laukussa.

 

Tyylikäs ja katu-uskottava flip-kuori suojaa puhelimen reunoja ja näyttöä ja kulkeepa mukana tarvittaessa vaikka pankkikorttikin. Kansiläpän sisään rakennettu magneetti tekee kuoresta helpon käyttää. Molemmat kuoret muuntuvat käden käänteessä telineiksi, jolloin vaikkapa matkat taittuvat mukavasti lempisarjojen tai -leffojen parissa.

 

Suojakuoria löytyy moneen makuun. Värivalikoimaakin riittää, eikä aina ole pakko tyytyä perinteiseen mustaan lompakkokuoreen. Suojakuoret suojaavat yhdessä panssarilasin kera puhelintasi erittäin tehokkaasti, eikä laitteen koko suurene juuri ollenkaan. Materiaalit vaihtelevat kovista kiiltävistä pinnoista aina erittäin suojaaviin TPU-muovisiin malleihin.Hudomilta kaikki puhelimesi tykötarpeet

 

Hudomin valikoimasta löydät kaikki puhelimesi suojat ja muut tärkeät lisävarusteet. Tee tilaus verkkokaupassa tai piipahda myymälässämme, joka sijaitsee Varkaudessa osoitteessa Relanderinkatu 55.

OnePlus 6 -suojakuoret ja kaikki muutkin tilaukset postitetaan suoraan varastoltamme pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin.

 

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei tule, ellei kyseessä ole postiennakko, priority-toimitus tai maksullinen maksutapa. Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutus tavoilla.

 

Yritykset voivat kysyä laskutus mahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

 

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.