Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

OnePlus 5T Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Oneplus 5T suojat ja kuoret tarvitaan tyylikkääseen ja järeään suojaamiseen

OnePlus 5T on huippuunsa hiottu uuden uutukainen hittiälypuhelin. Sen saumaton ja yksiosainen alumiinirunko tuntuu miellyttävältä kädessä ja täysin optinen näyttö 18:9 kuvasuhteella tarjoaa vaikuttavia katselukokemuksia. Nyt tässä vaiheessa ennen kuin käy huonosti käyppä nopeasti suojakuoret Hudomilta. Kuorilla ja koteloilla saa edullisen henkivakuutuksen puhelimelle jotka pidentävät puhelimen käyttöaikaa ja niiden arvoa. Kukapa haluaisi jo heti ensipäivinä puhelimensa huoltaa ihan vain siksi, että puhelin tipahti kädestä?

Kuorista suojaa

OnePlus 5T on huippuvarusteltu kokonaisuus kädessäsi: Hämärässä valaistuksessa OnePlus 5T siirtyy käyttämään uutta toissijaista kameraa. Videot kuvaat laadukkaalla 4K-tarkkuudella, jonka tueksi on lisätty elektroninen kuvanvakain, tähän olisi mukava lisä popsocketti joka avustaa kuvatessa selfieitä ja laadukasta videota vaikka seuraavan kesän festareilta. Suojakuorella ja panssarilasilla saat suojattua näitä ominaisuuksia, että ne säilyisivät pitkään virheettömänä. Näytön suojaaminen on ensiluokkaisen tärkeää sillä ehjä pintainen kosketuspinta on huomattavasti mukavampi käyttää ja katsella. Suojakuorella saat muokattua puhelintasi itsellesi persoonan tueksi, esimerkiksi päivällä sporttista ja illaksi juhliin jotain kiiltävää. Lompakkosuoja kuorilla saat kätevästi lompakon matkaan elikkä muutaman kortin ja hiukka setelirahaakin matkaa. Lompakko kuori kääntyy käden käänteessä vaikka telineeksi, jolloin videoiden katselu on mukavampaa. Valikoimassamme on myös tyylikkäät brushed ja nahkasomisteiset kuoret. Me täältä Hudomilta uskomme, että jokaiselle löytyy sopiva suoja valikoimastamme. Värimaailma vaihtelee kausittain ja ultraohuella suojalla saat pidettyä vielä oman puhelimen värin esillä ja mikä tärkeintä ultraohut kuori suojaa puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta, mutta pitäen puhelimesi vielä kapeana ja litteänä. Mitkään kuoremme ei tarvitse vasaraa ja talttaa työkaluksi asennukseen, vaan ne on helppoja vaivattomia vaihtaa tarpeen tullen. Kuoret eivät estä kuvaamista taikka muita puhelimen tärkeitä elementtejä. Suojakuoret ovat suojaksi arjen kolhuilta ja tueksi ettei uutta puhelinta tarvitse ostaa tai näyttöä korjata alvariinsa. Viimeisenä muutama sana näytönsuojista, niitä on tällä hetkellä monta kokoa joten myymme vain panssarilasia tai näytönsuojaa jotka toimii moitteettomasti. Näyttöä suojaavilla tarvikkeilla pidät näytön siistinä ja naarmuuntumattomana.

OnePlus 5T kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille siis paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin arkisin 10-15.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla. Maksaminen on ilmaista verkkopankkimaksuilla ja joillakin laskutustavoilla. Suosimalla Suomalaista verkkokauppa myyntiä saat tuotetakuita ja hyvää asiakaspalvelua.

Yritykset kysykää laskutusta asiakaspalvelusta sillä yritykset hoi teillä on etuja tilatessa meiltä!

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin iPhone kuoret, HTC kuoret, Huawei kuoret, Jolla kuoret, Lenovo kuoret, LG kuoret, Microsoft kuoret, Nokia kuoret, Samsung kuoret, Motorola kuoret, Sony kuoret, OnePlus kuoret, Tabletin suojakotelot ja muut puhelintarvikkeet.

OnePlus 5T vielä käteen sopiva 6 tuuman näyttö. Huippunsa viritetty älypuhelimen mukavia ominaisuuksi on taakse asennettu sormenjälkitunnistin, kiihtyvyysanturi ja tärkein hauskuus on  16 ja 20 megan kamerat joita tukee kaksois led salama. Tämä puhelin on aloittanut älypuhelimissa uuden aikakauden älypolun jota kannattaa seurata sitä käyttämällä tottakai. Suojakuorella saat pidettyä arjen kolhuja pois.