Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Nokia 8 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 10€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 10€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 5€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 7€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Nokia 8 kuoret tehokkaaseen suojaamiseen.

Nokia 8 suojakuoret voivat olla ennakko-odotuksista huolimatta erittäin tärkeät. Puhelin sinänsä kestää jo pelkästäänkin hivenen menoa, mutta elämää se ei valitettavasti kestä.

Kuoret tuovat puhelimeen pitovarmuutta ja tukevuutta hyvässä maussa tietenkin, joka tarkoittaa, että kuori ei suurentele puhelinta enään suuremmaksi. Kuoren tehtävä on tuoda uusia ulottuvuuksia puhelimelle, lompakko mallisen suojakuoren ansiosta voi jättää lompakon pois ja sujauttaa pankkikortin ja hiukka seteli rahaakin kätevään setelitaskuun.

Kuori taipuu myös mukavasti telineeksi ja suosikkisarjojen katselu on mahdollista vaikka Ruudusta tai Netfliksistä. Kuvaaminen ja videoiminen on mahdollista aivan, kuten kuorta ei olisikaan, sillä kuoren yksilölliset
kohdat ovat laitekohtaisesti jätetty järkevästi avonaiseksi.

Kännykän mahtava ja erittäin tarkka 13 megapikselin kamera tallettaa elämän mukavat käänteet muistoiksi puhelimelle. Tiesitkö että Nokia 8 :ssa on edessä ja takana 13 megaa kameravoimaa,
joka mahdollistaa niin sanotun bothie kuvauksen. Kännykkään mahtuu koko elämä, kuvat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät, siksi kuoret ovat paikallaan suojelemassa tuota älyvempainta.

Nokia 8 kuoria on monenlaisia ja kovaankin käyttöön suunnattuja

Pehmeät S-suojakuoret ja ultraohuet suojakuoret on tehty laadukkaasta TPU-muovista ja ottavat tehokkaasti kolhuja ja iskuja vastaan. Kädessä suojakuoren kera saadaan liukumaton tunne, koska kuoren reunoissa on hieman karhennusta. Pöydälle laittaessa puhelin ei luisu ja näin ollen arjen naarmuista ei ole pelkoa kuoren kanssa.
Kaikkihan eivät halua suojakuoria, joka tulee näytön päälle, jolloin S-suojakuoret ovat parhain valinta. S-suojia on aina mallista riippumatta paikalla, joten aina edullinen kestosuosikki tästä.

Lompakko suojakuorissa on kahdesta kolmeen korttipaikkaa, pieni määrä setelirahaa mahtuu mukavasti kompaktin kokoiseen setelitaskuun. Tiesitkö että kuvatessa Nokia 8 :lla videoita, vaikka kesänfestareilla, sinulla on mahdollisuus 360 asteiseen äänimaailman tallenteeseen ja kuinka kiva se on syksyn sateissa muistella kesän mukavia reissuja, kun videon voi katsoa mukavasti telineestä, joka muotoutuu lompakko  suojakuoresta. Kätevä kuori joka on helppo vaihtaa tilanteen mukaan ja pukea se näppärästi puhelimen päälle ilman, että tarvitaan työkaluja. Värejä ja kuoseja tulee jatkuvasti lisää ja pyrimme Hudomilla olemaan muodin huipulla tuoden uusia kuorimalleja kuluttajille.

Panssarilasin ja suojakuoren yhteinen taival on voimakkain suoja koskaan. Vain suojakuorella on merkitystä, kun niitä käytetään ja tarve korostuu silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan. Moni varmasti miettii onko kuoria välttämättä hankittava? On silloin kun se puhelin on jo rikki, ole siis kaukaa viisas ja hanki suojakuoret Hudomilta.

Nokia 8 kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikanpäälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja jos et löydä tai osaa päättää sopivaa kuorta soita, niin mielellämme kerromme lisää ja opastamme oikean kuoren löytymisessä.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla.
Maksaminen on ilmaista verkkopankkimaksuilla ja joillakin laskutustavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.