Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Nokia 8 Sirocco Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Nokia 8 Sirocco on helposti särkyvä ilman suojia ja kuoria.

Ei hätää me täältä Hudomilta autamme mielellämme suojaus ja muissa puhelintarvike asioissa. Tervetuloa myös Hudomi liikkeeseen joka sijaitsee Varkaudessa. Nokia 8 Sirocco on rakenteeltaan todella jämäkkä ja tyylikäs kokonaisuus. Puhelin on käytännössä kokonaan musta, mutta tehosteena toimivat hopeiset reunukset, jotka kiertävät puhelinta sekä takakameraa. Nokia 8 Siroccon näyttö kaartuu reunoille niin kuin myös takalasi, joten laite ohenee huomattavasti reunoja kohden ja tämä tarkoittaa että suojakuoren tarve kasvaa entisestään sillä kaareva reunat särkyvät helpommin. Suojakuorella saat huomattavasti pidempään nauttia puhelimestasi ja sen huippu ominaisuuksista. Hudomilta löydät uuteen Nokia 8 Siroccoon suojat ja kuoret ja tottakai lähetämme ne nopealla toimituksella ja vieläpä ilman toimitusmaksuja.

Mitä onkaan Nokian uusi malli?

Monet valmistajat käyttävät huippu puhelimessaan tänä päivänä jo vähintään 18:9-kuvasuhteen näyttöjä, mutta Nokia 8 Siroccossa on 16:9-kuvasuhteen näyttö. Puhelimen näyttö-runko suhde on kuitenkin erinomainen eivätkä puhelimen fyysiset mitat ole kovinkaan suuret näytön kokoon nähden. Suojakuorilla voit muokata tuota näppärän kokoista puhelinta tarpeittesi mukaan.

Takana Nokia 8 Siroccossa on sormenjälkilukija, joka toimii nopeasti ja varmasti. Se on sijoitettu kaksois takakameran alapuolella erinomaiselle sijainnille: lukija on sopivassa kohdassa etusormelle. Sormenjälkilukija ei kuitenkaan ole juurikaan eri korkeudella kuin takakuori, joten lukijaa ei erota takapinnasta yhtä hyvin kuin monissa muissa puhelimissa. Suojame ovatkin siis täydellisesti istuvat joka kulmalta oli kuori sitten lompakkomalli tai pelkkä suoja taakse. Kuoret ovat helppo asentaa ja käyttää. Lompakko malleista saa nopeasti ja kädenkäänteessä telineen ja säilyttää voi toki muutamaa korttia aina yhdestä kolmeen korttiin, riippuen onko tuo kansi läpällinen flip tai se perinteikäs lompakko suojakotelo.

Nokia 8 Siroccossa on 5,5 tuuman OLED-tekniikan näyttö, jonka tarkkuus on 2560×1440 pikseliä joten kannattaa suojella vähintää näyttöä suojaavalla näytön suojakalvolla. OLED-näytöille tyypillisesti värit toistuvat voimakkaina ja musta on oikeasti mustaa. Olisiko kenties musta suojakuori myös aika osuva tähän? Kokonaisuudessaan Nokia 8 Siroccon näyttö on kuitenkin hyvä ja herkkä kosketukselle.

Entäs sitten kuvaaminen? Nokia 8 Siroccossa on takana kaksoiskamera, joka mahdollistaa kaksin kertaisen optisen zoomin. Puhelimen pää kamerassa on 12 megapikseliä. Toisessa kamerassa on taasen 13 megapikseliä. Etu kamerana toimii viiden megapikselin kamera joten kun suojassa on kiinni popsockets on selfien otto mukavampaa kuin koskaan. Nokia 8 Siroccossa on Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, joka löytyi monista viime vuoden Android -huippupuhelimista. Järjestelmäpiirin kaverina on 6 gigatavun verran RAM-käyttömuistia. Kyseessä on siis edelleen varsin tehokas järjestelmäpiiri ja puhelin toimii sillä mallikkaasti. Joten mitä odotat puhelimestasi? kuoret ovat tärkeä ominaisuus tämän huippu nokian käytössä. Kuoret ja suojat tuovat pitkäaikaista suojaa ja vieläpä edullisella tavalla. Voimme siis Hudomilta sanoa, että kuoret antavat puhelimellesi hekin vakuutuksen, sillä kukapa haluaa heti ekoina tai jopa viikonkin käytön jälkeen jättää rakkaankin puhelimen huoltoon ja vain siksi että olet tiputtanut puhelimen vahingossa ja näyttö tai puhelimen muut pinnat hajosivat.  

Nokia 8 sirocco suojakuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla. Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutus tavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.