Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Nokia 2.1 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Nokia 2.1 Suojat

Nokia 2.1 suojakuoret ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa. Nokia 2.1 :n suojakuoret ja suojakotelot on valmistettu yksilöllisesti Nokia 2.1 :n mittoja ja muotoja kunnioittaen. Nokia 2.1 suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta ja näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli älypuhelimesi. Suojakuoret antavat lisävarmuutta kännykkää pitäessä kädessä taikka telineenä. Pelkkä suojakuori on silloin hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää Nokia 2.1 :n alkuperäisen muodon ja designin, mutta vaadit silti lisäsuojaa arvokkaalle puhelimellesi. Suojakuoren kanssa suosittelemme ehdottomasti käytettäväksi näytön panssarilasia, joka suojaa puhelimen omaa näyttöä rikkoutumiselta!

Suojakotelo vai suojakuori?

Voit valita Nokia 2.1 puhelimeesi joko joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren.
Pystyt taittelemaan suojakotelon siten, että teet itsellesi kameratelineen puhelimen nojatessa suojakuoreen. Kuvaa siis Videoblogi tai soita videopuhelu missä vain, ja pidä molemmat kätesi vapaana! Erityisesti lompakkomallinen puhelimen suojakotelo on kätevä paitsi puhelimen suojana, myös pankkikortin ja ajokortin säilytyspaikkana. Lompakkoa ei ole pakko raahata joka paikkaan, kun kaikki välttämätön mahtuu puhelimen suojakoteloon. Pehmeät S, brushed ja ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta ennen kaikkea suojaa puhelintasi ja antaa pitoa käyttäessäsi laitetta. Silikoniset kuoret pitävät puhelimesi lähes yhtä kapeana kuin ilman. Brushed suojakuoret ovat aikuiseen tyylikkääseen tapaan erittäin suojaavia kuoria.

Jos pudotat upouuden Nokia 2.1 -puhelimesi, lompakkomallinen tai muovinen suojakuori ottaa iskun vastaan ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa puhelimen rikkoutumiselta. Kympin tai pari maksavaan puhelimen suojakuoreen sijoittaminen siis kannattaa - säästät parhaimmillaan uuden puhelimen hinnan.

Nokia 2.1 -suojakuoret nopeasti ja postikuluitta verkkokaupastamme! Suojakuorilla, näytönsuojalla ja panssarilasilla voit pidentää puhelimesi käyttöikää huomattavasti. Suojaamaton älypuhelimen näyttö naarmuuntuu nopeasti, jos puhelin sattuu samaan taskuun esimerkiksi avaimien tai parin euron kolikon kanssa. Siksi älypuhelin kannattaa suojata heti uutena näytönsuojalla ja suojakuorella. Kuorella on selkeä tehtävä puhelimen suojaamiseen, kukapa haluaisi että uusi puhelin olisi hetkessä rikki.

Muista myös panssarilasi

Muistakaamme että kaikkiin suojakuoriin suosittelemme näyttöä suojaavan panssarilasin kaveriksi.

Meillä Hudomilla voidaan auttaa suojan ratkaisuissa ja meille voi mieltä askarruttaviin kysymyksiin laittaa sähköpostiviestiä tai soittaa asiantuntevalle asiakaspalvelijalle. Sinulle jää enään valinnan vaikeus kuoria selatessa. Voit keskittyä elämään ja pitämään puhelimen ehjänä. Näin suojaat laitetta tai näyttöä, ettei koko ajan tarvitsisi vaihtaa, voitko uskoa että vain suojakuorillamme on tehoa kun käytät niitä.

Kaikki tuotteet nopealla toimituksella suoraan Suomen varastosta. Ja kun toimitus on nopea sekä suojakuorien hinta kilpailukykyinen, voit huoletta tilata vaikka useammat Nokia 2.1 suojakuoret suoraan kotiisi. Nokia 2.1 kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle.

Valikoimastamme löytyy latausjohdot, verkkolaturit, autolaturit ja adapterit elikkä älykännykän lataaminen on helppoa ja nopeaa.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.