Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Motorola Kuoret

Ilmainen toimitus

Kaikkiin tilauksiin ILMAISEKSI Postin Priority toimitus!

Osta 3 - Maksa 2

Osta 3 mitä tahansa tuotteita, tuotteiden ei tarvitse olla samoja, tarjoamme halvimman ILMAISEKSI! Koskee kaikkia tuotteita. Jopa jo alennuksessa olevia!

yli 40€ ostoksiin kaupan päälle kosketusnäyttökynä

Kun ostat tuotteita yli 40 eurolla, saat KAUPAN PÄÄLLE kosketusnäyttökynän (arvo 6,90e)

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset

Oletko juuri hankkinut uuden Motorola-älypuhelimen? Haluatko suojata sitä kolhuilta, putoamisilta ja muilta havereilta? Hanki kätevästi Motorola-suojakuoret netistä tilaamalla haluamasi suojakotelomalli suoraan Hudomi Shopin verkkokaupasta. Tarjolla on Motorola Nexus 6 -mallin suojakuoria kilpailukykyisillä hinnoilla. Ja mikä parasta, tarjolla on myös nopea ja täysin maksuton toimitus! Toki voit halutessasi myös poiketa Varkaudessa sijaitsevassa kivijalkamyymälässämme, jossa tarjolla on varsin monipuolinen suojakuorivalikoima suoraan hyllyssä.

Tarjolla on esimerkiksi nahasta valmistettua lompakkomallia tai ultraohutta ja kätevää suojakuorta, joka mukailee puhelimen omia muotoja. Lompakkomalissa taas kulkevat kätevästi mukana tärkeimmät kortit – pankki- ja ajokortti ym. Muista samalla hankkia näyttöä suojaava suojakalvo, niin myös naarmut pysyvät loitolla.