Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

LG Kuoret

Ilmainen toimitus

Kaikkiin tilauksiin ILMAISEKSI Postin Priority toimitus!

Pakkas-ALE : Osta 3 maksa 2

Osta 3 tuotetta. Tuotteiden ei tarvitse olla samoja eli voit ostaa 3 erilaista. Koskee jopa jo alennuksessa olevia tuotteitamme. Tarjoamme halvimman.

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset

Hudomi Shopin verkkokauppa myy LG-suojakuoret eri malleille kätevästi ja kilpailukykyisin hinnoin. Kun olet hankkinut uuden LG-älypuhelimen, haluat varmasti suojata sitä esimerkiksi putoamisista aiheutuvilta kolhuilta – tällöin suojakuori on halpa vakuutus, joka auttaa puhelinta pysymään ehjänä paremmin. Lisäksi suojakuorivalikoimissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista korostaa myös omaa persoonallisuuttaan. Värikkäät suojakuoret, kuvioidut suojakuoret tai kuvitetut suojakuoret – vaihtoehtoja on tarjolla. Tai jos pidät tyylikkyydestä, tässä tapauksessa nahkainen suojakuori on ehdottomasti oikea valinta juuri sinulle.

Verkkokaupan ohella voit poiketa myös Varkaudessa sijaitsevaan kivijalkamyymäläämme, mutta älä huoli: toimitamme verkosta tilatut LG-suojakuoret perille ympäri maata nopeasti, ja kaiken lisäksi ilman erillisiä postikuluja. Hanki siis omalle puhelimellesi suojaa nyt!