Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

iPhone XS Max Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

iPhone XS Max kuoret / suojat lisäävät tyylikkyyttä ja turvaa älylaitteellesi.

Kuoret suojaavat puhelinta rikkoutumiselta. Näin säästät silkkaa rahaa, suojatessasi sitä tärkeintäsi eli puhelintasi. Apple iPhone XS Max suojakuoret ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa. Suojakuoriin on tehty reiät juuri oikeisiin kohtiin latauspiuhan, kuulokeliitännän, äänenvoimakkuusnapin, näytön avausnapin ja kameran kannalta. Voit siis pitää puhelintasi koko ajan täydessä suojassa menettämättä lainkaan sen mahtavia ominaisuuksia. iPhone XS Max suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta ja näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli älypuhelimesi.

Suojakotelo vai suojakuori?

Voit valita Apple iPhone XS Max puhelimeesi joko joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren.

Suojakuori on siis hieman kevyempi suoja puhelimellesi. Suojakuorien reunat yltävät näppärästi puhelimen reunojen yli, joten puhelimen pudotessa kulma/reuna edeltä maahan, näyttö säilyy ehjänä, ellei näyttö kolahda mihinkään.
Kuoret antavat lisävarmuutta iPhone XS Max puhelimen käyttöön merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen suuremmatkin kolhut ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Verkkokaupastamme löydät iPhone XS Max -kuoria lukuisissa eri väreissä. Meiltä löytyy sekä sähköisen räväköitä että klassisen tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Silmä tottuu kuoren väriin nopeasti, joten vaihtelemalla puhelimen suojakuorta saat arkeen vaihtelua ja piristystä.


Erityisesti lompakkomallinen puhelimen suojakotelo on kätevä paitsi puhelimen suojana, myös pankkikortin ja ajokortin säilytyspaikkana. Lompakkoa ei ole pakko raahata joka paikkaan, kun kaikki välttämätön mahtuu puhelimen suojakoteloon. Pystyt taittelemaan suojakotelon siten, että teet itsellesi kameratelineen puhelimen nojatessa suojakuoreen. Kuvaa siis Videoblogi tai soita videopuhelu missä vain, ja pidä molemmat kätesi vapaana!

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää iPhone XS Max puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmitta. Myös kameran käyttö onnistuu kuten tavallisesti ja ennen kuoria. On mukavampi käyttää uudenveroista ja siistiä kännykkää kuin nuhjaantunutta ja naarmuista luuria.

Kuoret nopeasti!

iPhone XS Max -puhelimen kuoret ja panssarilasit verkkokaupastamme - nopeasti! Uusi iPhone XS Max-puhelimesi pysyy siistinä ja ehjänä pidempään, kun suojaat sen lasia ja runkoa laadukkaalla ja kestävällä suojakuorella.

Muista myös panssarilasi

Suojakuorilla, näytönsuojalla ja panssarilasilla voit pidentää puhelimesi käyttöikää huomattavasti. Muistakaamme että kaikkiin suojakuoriin suosittelemme näyttöä suojaavan panssarilasin kaveriksi. Panssarilasi ottaa suoraan tulevan kolhun vastaan mallikkaasti.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu valikoimaan ja tilaa iPhone XS Max -suojakuoret jo tänään!