Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

iPhone X / XS Kuoret

Ilmainen toimitus

Kaikkiin tilauksiin ILMAISEKSI Postin Priority toimitus!

Osta 3 - Maksa 2

Osta 3 mitä tahansa tuotteita, tuotteiden ei tarvitse olla samoja, tarjoamme halvimman ILMAISEKSI! Koskee kaikkia tuotteita. Jopa jo alennuksessa olevia!

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

iPhone X / XS on uusin ja arvokkain puhelinmalli kuin koskaan, suojaa se suojakuorilla ja näytönsuojilla.

iPhone X / XS suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta ja näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli älypuhelimesi. iPhone X / XS suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivät kuitenkaan korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria, mutta suojaavat kolahduksilta ja iskuilta. Kaikki suojakuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten puhelintasi esimerkiksi tipahtamis tilanteissa. Suojat muokkaavat käyttäjän muodin mukaan joko lompakko suojakuoreen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä kapeana ja käteen sopivalta ja tottakai erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonan jatkeeksi, siellä missä olet sinä on kätesi jatkeena puhelin ja miksei myös hieno ja tyylikäs kuori puhelimessa. Vain suojakuorilla, panssarilaseilla ja näytönsuojilla voi pidentää puhelimesi elinaikaa. Luulemme että tyylikkäät ja mahtavat suojakuoret ja kuoremme vahvistaa katu uskottavuutta, ja päällimmäisenä tärkeysjärjestyksessä on varmasti että upouuden puhelimen suojaus, kukapa haluaa hajottaa sen tahallaan jo ensimmäisinä käyttö päivinä. Uusi iPhone X on kaareva näyttöinen ja koko puhelimen etuosa on näyttöä, täten voimme todeta että suojaus on paikallaan.

IPhone X / XS suojakotelot ja kuoret on helppo ja nopeat laittaa paikoilleen ja miksei vaihtaa tarpeen mukaan helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Suojakuoret antavat lisätukea puhelinta pitäessä kädessä taikka kätevänä telineenä. Suojat antavat iPhone X / XS puhelimen käyttöön tilaa korteille ja seteli rahaakin mahtuu matkaan mukavasti. Suojakuoret ovat lyömätön yhtälö, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska silloin puhelin kestää kolhuja jota arki on käytännössä koko ajan. Voit keskittyä elämään ja pitämään puhelimen ehjänä, näin ollen suojaat laitetta tai näyttöä ettei koko ajan tarvitsisi vaihtaa, voitko uskoa että vain suojakuorillamme on tehoa kun käytät niitä.

iPhone X / XS suojakoteloita ja kuoria on olemassa kattava määrä:

Pehmeät ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta kaikkein tärkein että suojaa puhelintasi ja antaen pitoa ja lisävarmuutta käyttäessäsi laitetta. Värejä on mustasta punaiseen joten jos useamman valitset on vara vaihtaa tilanteen mukaan suojakuorta.

Suojakotelot ovat tyylikkäitä ja antavat mahdollisuuden puhelimen ulkomuodon muokkaamiseen. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama pankki / luottokortti ja suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa huippu suojaa vaativaankin käyttöön. Lompakko suojakoteloissa on sitä jotakin eli tyylikkyyttä ja klassista varmuutta kännykän suojaamiseksi.

Värejä ja malleja on kattava määrä, suojakotelot ovat pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy klassisesta mustasta ja ruskeasta aina villiin violettiin kuten myös kovasta suojasta pehmeään silikoniseen. Kiiltävä pintaisilla suojilla saadaan aikaan klamour fiilis, oletko valmis siihen?

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää iPhone X / XS puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin vaivatta, myös kameran käyttö kuvia ottaessa ja videoidessa onnistuu kuten tavallisesti jo ennen kuoria, sehän on ihanaa koska näyttö on super retina HD ja kamera luo upeita kuvia 12mp kameralla. iPhone X / XS suojakuoret on nopea vaihtaa vaivatta, vaikka päivällä töissä ja opiskellessa lompakko suojakotelo ja illalla juoksulenkille kapea silikonikuori joka ei tee suuremmaksi puhelimen kokoa mutta suojaa jos huono tuuri käy. S line suojissa on tpu muovia topakka määrä ja kolhut ja raapsut eivät tuhoa uutukaista puhelintasi.

iPhone X / XS suojakuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla. Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutus tavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutus mahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.

iPhone X / XS käteen sopiva 5.8 tuuman näyttö ja täysin pöly ja roisketiivis älypuhelin tuo innovatiivisen maailmankuvan lähelle sinua. iphone X:ssä on super retina HD näyttö ja koko puhelimen näytön kokoinen näkyvyys ja face ID kasvojen tunnistus ja langaton lataus. A11 Bionic -siru – kaikkien aikojen tehokkain ja älykkäin älypuhelimen siru ja Kuvaaminen on helppoa 12 megapikselin kaksois kameralla ja optisella zoomilla.

Tämä puhelin on aloittanut älypuhelimissa uuden aikakauden äly polun jota kannattaa seurata!