Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

iPhone 8 Plus Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 10€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 10€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 5€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 7€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

iPhone 8 Plus suojakuoret lisäävät ryhtiä ja turvaa älypuhelimille.

iPhone 8 Plus suojakuoret ovat yksi viisaammista tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoutumiselta näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli puhelimesi. iPhone 8 Plus kuoret asetetaan kännykän oman rungon päälle, eivät kuitenkaan korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria , mutta suojaavat kolhuilta ja iskuilta. Useammat suojakuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle taikka pidettäessä laukussa ja taskussa. Suojat muokkaavat käyttäjän persoonan tapaan joko lompakkosuoja kuoreen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä kapeana ja käteen sopivalta ja tottakai erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonan jatkeeksi, siellä missä olet sinä on kätesi jatkeena puhelin ja miksei myös särmikäs suojakuori puhelimessa. Vain suojakuoret ja panssarilasi voi pidentää puhelimesi elinaikaa. Luulemme että ihanat, mahtavat ja huikeat suojakuoret ja kuoremme tukevat instagram ja facebook kuvien ja videoiden saloja.

iPhone 8 Plus suojakotelot ja kuoret on helppo ja nopeat laittaa paikoilleen ja miksei vaihtaa tarpeen mukaan helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Suojakuoret antavat lisävarmuutta kännykkää pitäessä kädessä taikka kätevänä telineenä näin ollen voit katsoa videoita ja selata mediaa puhelimessa kuin pientä taskua tietokonetta. Suojat antavat iPhone 8 Plus puhelimen käyttöön tilaa korteille ja muutama muistilappu myös mahtuu mukaan. Suojakuoret ovat lyömätön yhtälö, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska silloin puhelin kestää arjen villeimmät kolhut ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa, voitko uskoa että vain suojakuorillamme on tehoa kun käytät niitä.

iPhone 8 Plus suojakoteloita ja kuoria on olemassa monenlaisia:

Pehmeät ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat huikean valikoiman värejä, mutta kaikkein tärkein että suojaa puhelintasi ja antaa pitoa ja lisävarmuutta käyttäessäsi laitetta.

iPhone 8 Plus suojakotelot ovat tyylikkäitä ja antavat mahdollisuuden puhelimen ulkomuodon muokkaamiseen. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama pankki / luottokortti ja suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa huippu suojaa vaativaankin käyttöön.

Värejä ja malleja on useita, suojakotelot ovat pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy kaikenlaisia mustasta punaiseen kuten myös kovasta suojasta pehmeään silikoniseen. Kiiltävä pintaisilla suojilla saadaan aikaan hohtoa ja klamouria

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Iphone 8 Plus puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin vaivatta, myös kameran käyttö kuvia ottaessa ja videoidessa onnistuu kuten tavallisesti jo ennen kuoria. Iphone 8 Plus suojakuoret on nopea vaihtaa vaivatta, vaikka päivällä töissä ja opiskellessa lompakkokotelo ja illalla juoksulenkille kapea silikonikuori joka ei tee suuremmaksi puhelimen kokoa mutta suojaa jos huono tuuri käy.

iPhone 8 Plus suojakuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutus tavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutus mahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.

iPhone 8 Plus käteen sopiva 5.5 tuuman näyttö ja muutenkin mahtavankokoinen älypuhelin tuo uusia ulottuvuuksia käyttöösi, pölytiivis ja roiskesuojattu ja näyttökin hylkii rasvaisia sormenjälkiä. True Tone ‑näyttö ja laaja värinäyttö (p3) antaa katselu mukavuutta ja kuvatessa 12 megan kameralla homma toimii vaivattomasti kaikilla applen herkuilla. Videokuvaus on ihanaa 4k tekniikalla ja 7 megan facetime kamera mukana toiminnoissa on kohinanvaimennus. Langaton lataus ja akun kesto on verrattavissa apple 7 plussan kanssa. Sisällä hyrrää ios 11 ja painaa vain isoksi puhelimeksi hennot 202 grammaa

Oivallinen pikku tietokone, vai kuinka?