Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

iPhone 11 Pro Max Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

iPhone 11 Pro Max kuoret - korvaa Applen uusin ja arvokkain puhelinmalli suojakuorilla ja näytönsuojilla.

iPhone 11 Pro Max suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta ja näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli älypuhelimesi. iPhone 11 Pro Max suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivät kuitenkaan korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria, mutta suojaavat kolahduksilta ja iskuilta. Kaikki suojakuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten puhelintasi esimerkiksi tipahtamistilanteissa. Suojat muokkaavat käyttäjän muodin mukaan joko lompakko suojakuoreen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä kapeana ja käteen sopivalta ja tottakai erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonan jatkeeksi, siellä missä olet sinä on kätesi jatkeena puhelin ja miksei myös hieno ja tyylikäs kuori puhelimessa. Vain suojakuorilla, panssarilaseilla ja näytönsuojilla voi pidentää puhelimesi elinaikaa. Luulemme, että tyylikkäät ja mahtavat suojakuoret vahvistavat katu-uskottavuutta, ja päällimmäisenä tärkeysjärjestyksessä on varmasti että upouuden puhelimen suojaus, kukapa haluaa hajottaa sen tahallaan jo ensimmäisinä käyttöpäivinä. Uusi iPhone 11 Pro Max on kaareva näyttöinen ja koko puhelimen etuosa on näyttöä, täten voimme todeta että suojaus on paikallaan.

IPhone 11 Pro Max suojakotelot ja kuoret on helppo ja nopeat laittaa paikoilleen ja miksei vaihtaa tarpeen mukaan helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Suojakuoret antavat lisätukea puhelinta pitäessä kädessä taikka kätevänä telineenä. Suojat antavat iPhone 11 Pro Max puhelimen käyttöön tilaa korteille ja seteli rahaakin mahtuu matkaan mukavasti. Suojakuoret ovat lyömätön yhtälö, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska silloin puhelin kestää kolhuja jota arki on käytännössä koko ajan. Voit keskittyä elämään ja pitämään puhelimen ehjänä, näin ollen suojaat laitetta tai näyttöä ettei koko ajan tarvitsisi vaihtaa, voitko uskoa että vain suojakuorillamme on tehoa kun käytät niitä.

iPhone 11 Pro Max kuoria ja suojakoteloita on olemassa kattava määrä

Pehmeät ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta kaikkein tärkein että suojaa puhelintasi ja antaen pitoa ja lisävarmuutta käyttäessäsi laitetta. Värejä on mustasta punaiseen joten jos useamman valitset on vara vaihtaa tilanteen mukaan suojakuorta.

Suojakotelot ovat tyylikkäitä ja antavat mahdollisuuden puhelimen ulkomuodon muokkaamiseen. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama pankki / luottokortti ja suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa huippu suojaa vaativaankin käyttöön. Lompakko suojakoteloissa on sitä jotakin eli tyylikkyyttä ja klassista varmuutta kännykän suojaamiseksi.

Värejä ja malleja on kattava määrä, suojakotelot ovat pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy klassisesta mustasta ja ruskeasta aina villiin violettiin kuten myös kovasta suojasta pehmeään silikoniseen. Kiiltävä pintaisilla suojilla saadaan aikaan klamour fiilis, oletko valmis siihen?

iPhone 11 Pro Max suojakuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutus tavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutus mahdollisuutta asiakaspalvelustamme

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.