Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

iPhone Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 10€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 10€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 5€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 7€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset

Tarvitsetko uudet iPhone-kuoret? Hudomi Shopilta saat tilattua iPhonen suojakuoret netistä – helposti, nopeasti ja edullisin hinnoin! Meillä on aivan järkyttävän iso valikoima iPhonen kuoria kaikille malleille. Olipa käytössäsi iPhone XS MAX, iPhone XRiPhone X / XS, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 6 ja 6s, iPhone 7, iPhone 6 Plus ja 6s Plus, iPhone 5 ja 5s ja SE, iPhone 5C, iPhone 4 ja 4s tai jokin näiden eri versioista, löydät meiltä varmasti sopivat ja mieluisat kuoret. Valikoimissamme on myös laadukkaita näytönsuojia sekä suojakoteloita iPad-tableteille.

Kivijalkamyymälämme palvelee Varkaudessa. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan valikoimaan ja shoppailemaan puhelimen kuoria myös paikan päälle! Voit myös tehdä tilauksen omassa rauhassa verkkokaupan puolella ja noutaa iPhone-suojakuoret liikkeestämme.

iPhone-kuoret edullisesti ja kattavasti

Meiltä saat iPhonen kuoret edullisesti ja nopeasti postitse suoraan kotiisi. Laajasta valikoimastamme löytyy kuoria monille eri iPhone-malleille: iPhone X / XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8. iPhone7, … Valinnanvaraa on myös värien, kuvien, mallien ja materiaalien kanssa. Haluatko kannellisen suojakansion, johon mahtuu myös tärkeimmät maksukortit vai haluatko suojata takakannen ja reunat näyttävällä kuosilla? Mitä ikinä iPhonen kuorilta toivotkaan, niin löydät varmasti monia kivoja vaihtoehtoja verkkokaupastamme. Hanki samalla vaikka muutamat kuoret, niin voit vaihtaa iPhonesi lookin täysin lennosta.

Katso omalle iPhonellesi sopivat mallit ja tilaa suosikkisi! Postitamme paketit yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä tilaamisesta, joten saat uudet kuoret pikapikaa käyttöösi. iPhone suojakuoret ovat myös mukava ja käytännöllinen lahjaidea. Kannattaa tietysti selvittää lahjansaajan puhelinmalli ensin, jotta valitset varmasti sopivat kuoret. Jotkin iPhonet ovat hieman eri kokoisia, toiset ohuempia, leveämpiä, pidempiä ja niin edelleen. Myös esimerkiksi kuulokeliitännän, kameran ja kaiuttimien paikat saattavat hieman vaihdella eri malleissa. Muuten mielikuvitus on rajana, valitse vaikka iPhone-suojakuoret päivänsankarin lempiväreissä!

iPhone -kuorilla arvokasta suojaa pikkurahalla

Suojakuori on puhelimelle vähän niin kuin pyöräilykypärä meille ihmisille. Vahingon varalta se on aina hyvä olla päällä. iPhonen kuoret suojaavat kallisarvoista puhelinta esimerkiksi silloin, kun puhelin pääsee putoamaan maahan. iPhonen kuoret onkin hyvä uusia, jos ne ovat joutuneet kokemaan käytössä jo kovia kolhuja, jotta kuoret takaisivat aina parhaan mahdollisimman suojan puhelimellesi. Kannattaakin saman tien shoppailla useammat suojakuoret, vaikkapa muutamat eri malliset ja tyyliset. Näin pääset vaihtamaan puhelimesi ulkonäköä aina silloin, kun huvittaa ja jos kovan kolauksen seurauksena toiset kuoret vaurioituvat, pystyt heti vaihtamaan uudet tilalle. Meiltä löytyy suojakoteloita myös Applen iPad-tableteille.

 

Näytönsuoja iPhonelle 

Näyttö on älypuhelimen sydän, jonka kuntoa kannattaa ehdottomasti vaalia. Meiltä löytyy näytönsuojia kaikille iPhone-malleille. Näytönsuoja kiinnittyy puhelimen ruudulle staattisesti ja suojaa näyttöä naarmuilta. Siitä ei jää ikäviä liimajälkiä, vaan se on helppo poistaa ja vaihtaa uuteen tarvittaessa. Jos käy niin kurjasti, että iPhone pääsee tippumaan ja näytön lasi hajoaa, niin näytönsuoja myös pitää sirpaleet paremmin paikallaan ja säästytään lisävahingoilta. Yksi eduista on myös helppohoitoisuus, sillä näytönsuoja hylkii likaa ja sormien jättämät jäljet on helppo pyyhkäistä pois.

iPhone-kuoret kaikkialle Suomeen

Tilaa iPhone-suojakuoret netistä, toimitamme ne nopeasti minne päin Suomea tahansa! Meillä on myös kivijalkamyymälä Varkaudessa. Halutessasi voit tilata iPhone kuoret verkkokaupastamme ja noutaa ne suoraan myymälästä. Paikan päälle saa toki ehdottomasti myös tulla ostoksille ja ihastelemaan valikoimaamme! Henkilökuntamme on valmiina auttamaan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla tai vaikkapa Facebookin kautta. Täältä löydät iPhone 7 suojakuoret.