Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei Y6 2017 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Huawei Y6 2017:lle suojakuoret tehokkaaseen suojaamiseen

Huawei Y6 2017 kuoret / suojat lisäävät varmuutta ja turvallisuuden tunnetta älypuhelimelle. Huawei Y6 2017 kuoret ovat edullinen ja älykäs tapa pidentää puhelimen ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta. Huawei Y6 2017 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret  korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Kaikki kuoremme ja kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten Huawei Y6 2017 puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle, mutta muokkaavat käyttäjän mukaan joko lompakkomalliseen tai vain suojaamaan puhelimen takaosaa ja pitämään puhelimen vielä ohuena ja käteen sopivalta. Tottakai erilaisilla kuorilla saadaan puhelimen käyttäjän mukaan muokattua sopiva kuori. Kuvittele että sinulla uusi puhelin ja uuden mahtavat suojat siinä mukavasti puhelimen päälle puettuna, hei sinut varmasti huomataan!

Huawei Y6 2017 suojakotelot ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa.  Kuoret antavat lisävahvuutta Huawei Y6 2017 puhelimen käyttöön huomattavasti, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kera. Tällöin puhelin kestää arjen suuriakin kolhuja ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Y6 2017 puhelimen näyttö on 5 tuumaa ja ohuen ohut. Näin ollen voimme olettaa, että puhelin tosiaan tarvitsee Hudomin suojat, jotka muuten toimitetaan nykyään myös nopealla toimituksella halutessasi.

Huawei Y6 2017 suojakoteloita ja kuoria on laaja valikoima:

Pehmeät S ja ultraohuet kuoret on tehty laadukkaasta TPU muovista. Ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta ennen kaikkea suojaa puhelintasi ja antaa pitoa käyttäessäsi laitetta. S -suojia on edullinen ja tehokas suojaratkaisu.

Lompakko mallisissa suojissa jotka muuten ovat nyt kuuminta muotia, on mahdollista säilyttää muutama kortti tai hiukkasen setelirahaakin. Suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU- muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa lujaa suojaa vaativaankin käyttöön.

Värejä ja malleja on useita, suojakotelot ovat pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Huawei Y6 2017 puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin vaivatta, myös kameran käyttö onnistuu kuten ennen kuoria. Huawei Y6 2017 kuoret on helppo vaihtaa hetkessä. Näin onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi ja tehden puhelimestasi osan persoonaasi!

Huawei Y6 2017 kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Mahtava ja osaava asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla.  Meillä on myös pyynnöstä tullut priority-lähetysmahdollisuus, jolloin kuoret saapuvat vieläkin nopeammin.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.

Huawei Y6 2017:ssa on näppärä viiden tuuman hd näyttö, joten sopii oikein hyvin vaikka eka puhelimeksi lapselle. Kuvaaminen onnistuu hyvin 13 megan kameralla ja tupla salamalla eli upeat kuvat onnistuu käden käänteessä. Helppo android 6.0 käyttis ja MT6737T neliydinprosessorin avulla puhelin on toimiva ja kompakti ratkaisu älypuhelin ongelmiin.

HUOM! VARMISTATHAN ETTÄ PUHELIMESI ON VARMASTI HUAWEI Y6 2017 (HUWY62017), EIKÄ VANHA HUAWEI Y6. Nämä suojat eivät käy vanhaan HUAWEI Y6 malliin.