Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei P9 Lite mini Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 10€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 10€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 5€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 7€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Huawei P9 Lite Mini:lle suojakuori kolhuilta suojaamaan.

Huawei P9 Lite mini on uuden uutukainen kompaktin kokoinen, mutta järeällä Qualcomm Snapdragon 425 suorittimella hyrräävä älypuhelin. Sanomattakin selvää on se, että tarvitsette suojakuoren puhelinta suojaamaan. Pienellä rahalla, vähällä vaivalla suojakuoret suoraan Hudomilta. Suojakuorella saat tuki varmuutta kädessä pitäessä ja pöydälle laittaessa, sillä puhelin ei luistele liukkailla lasipinnoillaan kädestä eikä pöydänpinnalta pois. Suojakuorista on myös tipahtamistilanteissa paljon apua, sillä sivuttaissuunnan iskuilta suojakuori suojaa puhelimen kaarevia reunoja. Muista kuitenkin, että näyttöä suojaa tehokkaasti panssarilasi, joka ottaa suoraa tulevaa iskua mallikkaasti vastaan. Suojakuoria on monenlaisia ja varmasti valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Supersuosittu on lompakkomallinen suojakotelo, joka muotoutuu hetkessä telineeksi katsellessa vaikka lempisarjoja. Kuvaaminen hoituu kuten ilman kuortakin ja mukavaa se onkin, sillä Huawei P9 Lite Minillä on aika mahtava kamera käytössä, nimittäin pienestä koostaan huolimatta on 13 megapikselin kamera melko hyvä normaaliin kuvaukseen ja selfienkin ottaminen on mukavaa 5 megan etukameralla.

Mitkään kuoremme tai näytönsuojamme ei tarvitse saksia asennukseen, vaan ne ovat sopivia jo saapuessaan asiakkaalle. Tarpeen määritys millaista suojaa tarvitsette jää teille hyvä asiakas. Asiakaspalvelumme auttaa, jos ette löydä tai osaa päättää sopivaa suojaa. Muistutukseksi vielä, että panssarilasi on minkä tahansa suojan kanssa oiva kumppani ja halpa puhelinvakuutus, sillä näyttöä ei tarvitse olla vaihtamassa koko ajan. Huawei P9 Lite Mini on oiva ensi kännykkä koululaiselle taikka jo aikuistenkin makuun, jos ette halua suurta järeän kokoista puhelinta, vaan pieni 5 tuuman kännykkä on onnen omiaan käytössä. Suojakuoret tuovat pieneen puhelimeen mukavasti pitovarmuutta.

Suojakoteloiden ja kuorien materiaalit ovat keinonahasta aina laadukkaaseen TPU-muoviin. Lompakko suojakuorissa sisäosa alkaa olemaan päänsääntöisesti pehmeä ja laadultaan huippuluokkaa. Suojakuoren muotoilu tukee puhelimen ominaisuuksia jättäen esimerkiksi sormenjälkitunnistimen vapaaksi. Kuoret ja muut mobiili tarvikkeet lähetetään Varkaudessa sijaitsevasta varastosta jo seuraavana arkipäivänä nopealla lähetys tavalla. Verkkomaksu ja postiennakko maksutavat ja useat laskutustavat käytössä myös. Yritykset hoi! kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelusta.