Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei P20 Pro Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

P20 Pro:lle suojakuoret ja kuoret meiltä edullisesti ja kattavasta valikoimasta

Kuorella on selkeä tehtävä puhelimen suojaamiseen, kukapa haluaisi että uusi puhelin olisi hetkessä rikki. P20 Pro kuoria on monen veroisia ja aloitetaan niistä suojaavimmista eli suojakuorista. Muistakaamme että kaikkiin suojakuoriin suosittelemme näyttöä suojaavan panssarilasin kaveriksi.

Kaikki suojakuoremme asetetaan oman puhelimen rungon päälle ja ne eivät korvaa puhelimen alkuperäisiä pintoja. Suojakuoren tehtävä on pitää puhelin mahdollisimman pitkään hyvä kuntoisena, suojata sitä naarmuuntumiselta ja elämän pikku kolhuilta. Elikkä tiivistettynä suojakuori ja panssarilasi on halpa vakuutus puhelimelle.

Lompakko suojakotelot on pääsääntöisesti nahkajäljitelmä pintaisia ja suurimmassa osassa on kuoren sisäosa laadukasta TPU-muovia, joka ottaa sivuttaissuuntaista kolhua paremmin vastaan.

Panssarilasi ottaa suoraan tulevan kolhun vastaan mallikkaasti. Lompakko mallisissa on kahdesta kolmeen korttipaikkaa ja yksi isompi setelitasku pikku määrälle lappuja ja seteleitä varten.

Kuori taipuu hetkessä telineeksi jotta videoiden katselu hoituu mainiosti. Valokuvaaminen ja muu puhelimen käyttö hoitoo myös vaivatta, koska kuoremme on laitekohtaisia ja yksilöityjä puhelimen kamera ja äänenvoimakkuus nappien kohdalta.

P20 Pro sopii kompaktin kokonsa vuoksi vaikka lapselle ensi puhelimeksi

Varttuneemmallekin väelle ensimmäinen uuden aikakauden älypuhelin, sillä 6.1 :n tuuman näyttö on mukavan kokoinen kädessä. Puhelin tosin vaatii suojausta ja kuoret pelastavat monta harmitusta,  kun uusia älylaitteita käytetään arjen haastavissa menoissa.

P20 Pro suojakoteloita on moneen lähtöön ja jokainen kuori on hiukka eri tarkoituksiin. Pallo jää siis puhelimen käyttäjälle, että millainen suoja on se oikea. Meillä Hudomilla voidaan auttaa suojan  ratkaisuissa ja meille voi mieltä askarruttaviin kysymyksiin laittaa sähköpostiviestiä tai soittaa asiantuntevalle asiakaspalvelijalle.

Huawei P20 Pro suojakoteloita ja kuoria on olemassa erilaisia:

Pehmeät S ja ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta ennen kaikkea suojaa puhelintasi ja antaa pitoa käyttäessäsi laitetta. Silikoniset kuoret pitävät puhelimesi lähes yhtä kapeana kuin ilman. Käsituntuma on topakka ja TPU-muovi ei lipeä kädestä niin herkästi, koska pääsääntöisesti S-suojakuoressa on reunoilla karhennukset, jotka auttavat tässä.

Brushed suojakuoret ovat aikuiseen tyylikkääseen tapaan erittäin suojaavia kuoria ja ovat tällä hetkellä meidän myymälämme parhaimmistoa.

P20 Pro lompakko mallisissa kuorissa on mahdollista säilyttää muutama kortti tai hiukka setelirahaakin. Suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa voimakasta suojaa kovaankin käyttöön. Kuorta on hyvä myös käyttää puhelimen telineenä videoita katsoessa tai pelatessa.

Värejä ja erimallisia kuoria on useita, suojakotelot ovatkin pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

P20 Pro kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla.

Maksaminen on ilmaista verkkopankkimaksuilla ja joillakin laskutus tavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutus mahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin iPhone kuoret, HTC kuoret, Huawei kuoret, Jolla kuoret, Lenovo kuoret, LG kuoret, Microsoft kuoret, Nokia kuoret, Samsung kuoret, Motorola kuoret, Sony kuoret, OnePlus kuoret, Tabletin suojakotelot ja muut puhelintarvikkeet.