Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei P Smart Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Huawei P Smart tarvitsee Hudomilta suojakuoret.

Löydät Huawei P Smart -puhelimen, suojakotelot, Flip kuoret, perinteiset lompakkokotelot ja pehmeät TPU-suojakuoret meiltä Varkaudesta sijaitsevasta varastosta ja varasto myymälästä. Lähetykset lähtevät meiltä viimeistää seuraavana arkipäivänä ja nopealla toimituksella ja emmekä ota toimitusmaksuja vaan lähetys on sinulle ilmaista.

Kuorista ja suojista:

Oikein valittu ja sinulle sopivalla suojalla suojaat puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Valitse suoja ja kuori aina oman käyttötarkoituksen mukaan: Haluatko suojan, jossa on luottokorteille paikat ja toimii samalla lompakkona, vai etsitkö suojakuorta hauskalla kuvalla? vai olisiko kenties aktiivisen kuvaajan ja eläjän unelma kuoret ihan vain puhelimen taakse ja reunoille eli pehmeä TPU- suoja? Valinta pallo jää ostajalle joten eikun katsomaan vaan meidän laajaa valikoimaa joka vaihtuu luontevasti myös kausien mukaan sillä kuoria on moneen tarkoitukseen.

Suojakuoria on moneen eri käyttötarkoitukseen:

Perinteinen suojakansio  ja kuori on oiva ystävä niille jotka haluavat unohtaa välillä lompakon kotiin, muutama kortti ja hiukka seteleitä kulkeutuu helposti matkassa ja ostos hetkistä tulee helpompia. Kuori taipuu hetkessä telineeksi ja videoiden katselu on mukava hetki. Kuoren sisäosa joka tulee puhelimen rungon päälle on pehmeää tpu-muovia ja kestää huomattavan enemmän elämää kuin monet kovapintaiset kuoret. Elikkä tuo suojakotelo onkin suojaavin suojamme aina panssarilasin kera sillä yhdessä näistä tulee lyömätön parivaljakko.

Pehmeät TPU-muoviset suojat aina näyttöä suojaavan lasin kanssa on aktiivisen ja menevän ihmisen kuori sekoite. Kuvaaminen on vaivatonta, puhelimen käyttö on erittäin nopeaa, kuoreen voi liimata popshoketseja ja kuorineen puhelin mahtuu mukavasti taskuun ja autotelineeseen, eli aika kompakti suojaus teho ja edullinen henkivakuutus puhelimelle.

On meillä toki kiiltävääkin jos sellaista tahtoo ja etsii. Upeasti kiiltävä luxury kuoret on se juhlaan ja arkeen ihana piriste, onhan joka paikassa oltava se oma kännykkä paikalla ja upealla kuorella varmasti saat upeat peili selfiet tehtyä. Kuori osana asustusta miltä kuulostaa? Tyylikäs kuori myös tuo jo entuudestaan arvokkaan puhelimen arvoa vielä enemmän esille.

 

Flipkuoret ovat asiallisen tyylikkäitä yhdellä korttipaikalla, runko-osan pehmeä reuna ja oivallinen piilossa oleva magneetti tekee kuoresta ihanan sileän ja sopivan kapean. Kuoren värit ovat upeissa metallin väreissä joten tyylikkyydestä ei tingitä siinäkään. Tätäkin kuorta suosittelemme käytettäväksi panssarilasin kera. Jos panssarilasi on liian järeä haluamiisi tarpeisiin on toki meillä se kevyempikin malli eli naarmuilta suojaava näytönsuoja.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät myös suojakalvot, suojalasit ja panssarilasit Huawei P Smart -puhelimelle. Varastomme sijaitsee Varkaudessa ja jos vierailette kyseisellä alueella tervetuloa myös varasto myymäläämme ja osoite on Relanderinkatu 55 tervetuloa ihan paikan päälle- Jos jotain et löytänyt tai jäit jotain miettimään aina voit soittaa asiakaspalveluumme me autamme sinua.