Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei Mate 10 Lite Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Mate malliston pikkuveli joka kaipaa suojaa elämän suurempiinkin menoihin

Uusi Mate sarjan Mate 10 Lite on isoveljeään huokeamman hintainen, mutta ei jää varjoon suotta. 18:9 kuvasuhteen näytöllä ja neljällä kameralla varmasti pärjää kokenutkin puhelinkonkari. Olettaaksemme tuon kokoinen puhelin ja noilla herkuilla tarvitsee suojaa siinä missä mikä tahansa puhelinmalli. Kaareva näyttö ja lasinen pinta vaatii suojaa, koska elämä on yllätyksiä täynnä ja tuolloin myös pieniä haavereita käy puhelimille. Pienet kolhut ja rapsut eivät heti näy puhelimessa, kun kuori on asennettuna.

Mallistomme vaihtelee kausittain.

Klassiset lompakko malliset kuoret ovat hyvä vaihtoehto heille, jotka eivät välttämättä käytä lompakkoa. Pieni määrä setelirahaa ja muutama kortti mahtuu vaivatta matkaan ja näyttökin suojautuu mukavasti. Kuori kääntyy myös vaivatta telineeksi, jolloin lempisarjat voi katsoa ruudusta taikka yleltä hetkessä. Värejäkin on hyvä määrä joten valinnan vaikeutta on ja varmasti kaikille löytyy se oikea väri.

Silikoni tai pehmeä materiaaliset TPU- kuoret.

Nyt jos koskaan on valintaa ja varaa vaihtaa, edulliset mutta tyylikkäät suojakuoret taakse ja puhelimen reunoille. Tässä vielä painotan että panssarilasi on elinehto puhelimen suojaksi, sillä kuori joka on vain takanan suojaa vain hieman puhelimen pyöreitä kulmia ja jolloin suurin osa näytöstä on suojaamatta. Myös pelkkä panssarilasi ei suojaa puhelinta joten näiden kahden harmooninen suojausteho on onnen omiaan niille jotka haluavat puhelimen vielä käteen sopivan ja kompaktin kokoisena pitää.

Näytönsuojat ja panssarilasit.

Nyt jos koskaan korvat ja silmät hörölleen. Uusien puhelimien pinnat ovat lasia ja menneen ajan kestäviin pintoihin nähden ovat entistä haavoittuvimpia. Puhelimen pinnalle suosittelemme vähintäänkin näytönsuojaa.

Voimme todeta että elämä on valintoja täynnä, mutta täällä Hudomilta suosittelemme valita suojakuoret Mate 10 litelle.

Mate 10 lite suojakuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille siis paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin arkisin 10-15.

Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, jollet päädy tilaamaan postiennakolla tai maksullisella maksutavalla. Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutus tavoilla. Suosimalla Suomalaista verkkokauppa myyntiä saat tuote takuita ja hyvää asiakaspalvelua.

Yritykset herätkää suojakuoret säästävät yrityksen puhelin kustannuksissa: Asiakaspalveluun soittaen tai viestiä pistäen voitte tiedustella eduista ja laskutusmahdollisuudesta.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin iPhone kuoret, HTC kuoret, Huawei kuoret, Jolla kuoret, Lenovo kuoret, LG kuoret, Microsoft kuoret, Nokia kuoret, Samsung kuoret, Motorola kuoret, Sony kuoret, OnePlus kuoret, Tabletin suojakotelot ja muut puhelintarvikkeet.

Mate 10 lite vielä käteen sopiva 5,93 tuuman näyttö. Aivan mieletön molemminpuolinen tuplakamera. Kahdeksanytiminen Kirin 659 -järjestelmäpiiri (4x 2,36 GHz ARM Cortex-A53 + 4x 1,7 GHz ARM Cortex-A53, Mali T830-MP2 -grafiikkasuoritin) ja takana sormenjälkitunnistin tuo lisäturvaa puhelimelle joka painaa höyhenen kevyet 167 grammaa.