Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Mate 20 Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Huawei Mate 20 suojat

Mate 20 kuoret / suojat lisäävät tyylikkyyttä ja turvaa älylaitteellesi. Huawei Mate 20 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Monet kuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle. Tämä suojaa puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle, mutta muokkaavat käyttäjän mukaan joko lompakkomalliseen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä ohuena ja käteen sopivalta. Mate 20 suojakuoret ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa. Mate 20 suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen käyttö aikaa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta ja näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli älypuhelimesi.

Suojakuori vai suojalompakko?

Voit valita Mate 20 puhelimeesi joko joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren. Suojakoteloa suosittelemme silloin, jos haluat puhelimellesi täyden suojan joka suunnasta. Puhelin pysyy suojakotelossa napakasti kiinni TPU-muovista valmistetussa sisäkuoressa. Pystyt taittelemaan suojakotelon siten, että teet itsellesi kameratelineen puhelimen nojatessa suojakuoreen. Kuvaa siis Videoblogi tai soita videopuhelu missä vain, ja pidä molemmat kätesi vapaana! Kuoret antavat lisävarmuutta Mate 20 puhelimen käyttöön merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen suuremmatkin kolhut ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Valitsit puhelimeesi sitten lompakkomallisen suojakotelon tai pelkästään takaosaa suojaavan muovisen kuoren, on puhelimesi paremmassa turvassa. Erityisesti lompakkomallinen puhelimen suojakotelo on kätevä paitsi puhelimen suojana, myös pankkikortin ja ajokortin säilytyspaikkana. Lompakkoa ei ole pakko raahata joka paikkaan, kun kaikki välttämätön mahtuu puhelimen suojakoteloon.

Verkkokaupastamme löydät Huawei Mate 20 -kuoria lukuisissa eri väreissä. Meiltä löytyy sekä sähköisen räväköitä että klassisen tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Silmä tottuu kuoren väriin nopeasti, joten vaihtelemalla puhelimen suojakuorta saat arkeen vaihtelua ja piristystä.

Uusi puhelimesi pysyy siistinä ja ehjänä pidempään, kun pidät siinä aina näytönsuojaa ja suojakoteloa. On mukavampi käyttää uudenveroista ja siistiä kännykkää kuin nuhjaantunutta ja naarmuista luuria.

Priority toimitus ilmaiseksi!

Mate 20 -suojakuoret ja näytönsuojat verkkokaupastamme, nopealla ja ilmaisella toimituksella! Ja kun toimitus on ilmainen sekä suojakuorien hinta kilpailukykyinen, voit huoletta tilata vaikka useammat Mate 20 suojakuoret suoraan kotiisi. Huawei Mate 20 kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta.

Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Valikoimastamme löytyy latausjohdot, verkkolaturit, autolaturit ja adapterit elikkä älykännykän lataaminen on helppoa ja nopeaa.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu valikoimaan ja tilaa Huawei Mate 20 -suojakuoret jo tänään!