Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset

Tarvitsetko Huawei-puhelimeesi uudet suojakuoret? Hudomi Shopista saat Huawei-kuoret nopeasti ja edullisesti. Suojakuoria löytyy esimerkiksi kännykkämalleille Huawei P9, Huawei Y6 Pro, Huawei Y360 ja monille muille, joten kannattaa ehdottomasti tutustua valikoimaan tarkemmin. Meiltä saat myös näytönsuojat Huawei-puhelimiin sekä suojakotelot Huawei-tableteille. Laitteiden suojaamiseen kannattaa panostaa, sillä suojakuoriin laitetulla pikkurahallakin voi säästyä arvokkaan laitteen rikkoutumiselta tai naarmuuntumiselta, joka laskee jälleenmyyntihintaa. Tilaa Huawei-kuoret netistä jo tänään, lähetämme paketit postitse yleensä jo seuraavana päivänä – ja mikä parasta, ilman postikuluja! Halutessasi voit noutaa suojakuoret myös Varkauden myymälästä tai tulla paikan päälle tutustumaan valikoimaan ja shoppailemaan. Tutustu valikoimaan rauhassa verkkokaupassamme ja valitse suosikkisi. Kännykän suojakuoret on myös mainio lahjaidea kaikenikäisille, kunhan vain lahjansaajan puhelinmalli on tiedossa.

Huawei-suojakuoret nopeasti ja kattavasti

Meiltä saat Huawei-suojakuoret nopeasti, eikä hintakaan kirpaise. Valikoimissamme on Huawein kuorien lisäksi myös näytönsuojia, jotka liimataan kontaktimuovin lailla näyttöä vasten. Näytönsuoja estää ruudun naarmuuntumista. Suosittuja ovat myös lompakkomalliset Huawei-suojakuoret, joissa maksukortit ja henkkarit pysyvät näppärästi tallessa samalla, kun puhelin saa suojaa kolhuilta ja naarmuilta. Ja jos tapanasi on hukkailla lompakkoa, niin nyt voit pyytää kaverin vaan soittamaan sinulle ja jäljittää sen soittoäänen avulla. Näppärää, eikös? Lompakkokuoret säästävät myös tilaa esimerkiksi silloin, kun tavarat täytyy saada mahtumaan pienempään laukkuun tai taskuun.

Huawei Honor kuoret

Huawein Honor puhelimien kuoret löydän omasta osiostaan täältä