Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei Honor 9 Lite Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Honor 9 Litelle yksilölliset suojakuoret ja suojakotelot Hudomilta

Hudomin valikoimasta löydät Honor 9 Liten mittoja ja muotoja kunnioittavia suojakuoria ja muita lisävarusteita. Suojakuoriin on tehty reiät latauspiuhan, kuulokeliitännän, äänenvoimakkuusnäppäimen, näytön avausnapin ja kameran kohdista. Voit siis pitää puhelinta suojattuna menettämättä yhtäkään sen loistavista ominaisuuksista. Voit valita Honor 9 Litellesi joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai sitä takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren. Lisäturvaa puhelimellesi saat valitsemalla mukaan näyttöä suojaavan panssarilasin tai näytönsuojan. 
 

Suojakuorella kevyttä suojaa Honor 9 Litelle

Suojakuori on hieman kevyempi suoja puhelimellesi. Suojakuoren reunat yltävät puhelimen reunojen yli, joten näyttö säilyy ehjänä puhelimen pudotessa kulma edellä maahan. Valikoimassamme on kattava valikoima pehmeitä TPU-muovisia ja kovia suojia ja niiden sekoitteita. Värivalikoimakin on laaja. Suojakuori on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat säilyttää uuden Honor 9 Liten alkuperäisen muodon ja designin, mutta vaadit silti lisäsuojaa arvokkaalle puhelimellesi. Tutkitusti noin 90 prosentissa tipahtamistilanteista puhelimen reunat ovat vaarassa rikkoutua, jolloin suojakuori suojaa puhelinta vaurioilta. Suojakuoren lisäksi suosittelemme kuitenkin käytettäväksi myös panssarilasia, joka suojaa puhelimen näyttöä rikkoutumiselta. 
 

Suojakotelot suojaavat joka suunnasta

Suojakoteloa suosittelemme silloin, kun haluat puhelimellesi täyden suojan. Puhelin pysyy suojakotelossa napakasti kiinni TPU-muovista valmistetussa sisäkuoressa, joka myötäilee puhelimen alkuperäisiä muotoja. Honor 9 Liten suojakoteloiden kansiläpästä löydät myös paikat esimerkiksi pankkikortille ja seteleille. Korttipaikat on tehty napakoiksi, etteivät korttisi putoa paikoiltaan. Voit siis ottaa tärkeimmät kortit mukaasi yhdessä puhelimen kanssa ja jättää lompakon kotiin. Olo kevenee heti! Suojakotelon kansi sulkeutuu näppärästi magneetilla, joten korttisi ja Honor 9 Litesi näyttö pysyvät taatusti suojassa. 
 

Suojakotelo tuo uusia ulottuvuuksia puhelimeesi

Suojakotelo ei tuo pelkästään suojaa ja turvaa, vaan myös uusia käyttömahdollisuuksia puhelimellesi. Klassinen lompakkomalli on monipuolinen, sillä se muotoutuu myös telineeksi. Katsele bussi- tai junamatkalla Netflixiä ja matka taittuu hetkessä.
 
Honor 9 Lite:n suojakuoret ja -kotelot ovat edullinen vakuutus puhelimellesi. Useimmissa tapauksissa ne estävät puhelimesi naarmuuntumisen ja rikkoutumisen. Tuskin haluat, että arvokkaan puhelimesi näyttö kolahtaa pöydänkulmaan ja rikkoutuu? Meiltä löydät Honor 9 Litellesi tyylikkäät ja kestävät suojakuoret ja -kotelot. Tee tilaus laajasta valikoimastamme ja ala nauttia astetta huolettomammasta elämästä puhelin ehjänä.