Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei Honor 9 / 9 Premium Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 10€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 10€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 5€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 7€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Honor 9 Suojat

Huawei Honor 9:n kuoret ja suojakotelot on valmistettu yksilöllisesti Honor 9:n mittoja ja muotoja kunnioittaen. Suojakuoriin on tehty reiät juuri oikeisiin kohtiin latauspiuhan, kuulokeliitännän, äänenvoimakkuusnapin, näytön avausnapin ja kameran kannalta. Voit siis pitää puhelintasi koko ajan täydessä suojassa menettämättä lainkaan sen mahtavia ominaisuuksia.

Voit valita Honor 9:llesi joko joka suunnasta puhelintasi suojaavan suojakotelon tai takaa ja sivuilta suojaavan suojakuoren.

Kuorella kevyttä suojaa Honor 9:lle

Suojakuori on siis hieman kevyempi suoja puhelimellesi. Suojakuorien reunat yltävät näppärästi puhelimen reunojen yli, joten puhelimen pudotessa kulma/reuna edeltä maahan, näyttö säilyy ehjänä, ellei näyttö kolahda mihinkään

Pelkkä suojakuori on silloin hyvä vaihtoehto, jos haluat säilyttää Honorin alkuperäisen muodon ja designin, mutta vaadit silti lisäsuojaa arvokkaalle puhelimellesi. Suojakuoren kanssa suosittelemme ehdottomasti käytettäväksi näytön panssarilasia, joka suojaa puhelimen omaa näyttöä rikkoutumiselta!

Suojakotelot suojaavat puhelintasi joka suunnasta

Suojakoteloa suosittelemme silloin, jos haluat puhelimellesi täyden suojan joka suunnasta. Puhelin pysyy suojakotelossa napakasti kiinni TPU-muovista valmistetussa sisäkuoressa.

Honor 9 suojakoteloiden kansiläpistä löydät myös korttipaikat esimerkiksi pankkikortille ja henkkareille. Korttipaikat on tehty sen verran napakoiksi, etteivät korttisi putoa pois niille tarkoitetuilta paikoilta.

Voit ottaa siis tärkeimmät kortit puhelimesi kanssa mukaasi ja jättää lompakon kotiin. Olo kevenee heti! Maksamisestakin tulee mukavempaa, kun lompakkoa ei tarvitse olla koko ajan kaivamassa esiin laukun pohjalta.

Suojakotelon kansi sulkeutuu näppärästi magneetilla, joten korttisi ja Honor 9:n näyttö pysyvät taatusti suojassa.

Suojakotelo tuo uusia ulottuvuuksia puhelimeesi

Pystyt taittelemaan suojakotelon siten, että teet itsellesi kameratelineen puhelimen nojatessa suojakuoreen. Kuvaa siis Videoblogi tai soita videopuhelu missä vain, ja pidä molemmat kätesi vapaana!

Samaan tyyliin saat puhelimestasi pienen TV:n. Näin otat Honor 9:n huippulaadukkaasta näytöstä kaiken irti.

Suojakotelo ei tuo siis pelkästään suojaa, vaan myös täysin uusia käyttömahdollisuuksia puhelimellesi. Laita bussi- tai junamatkalla Netflix pyörimään ja matka taittuu hetkessä!

Yleisesti ottaen Honor 9:n kuoret ja -kotelot ovat todella edullinen vakuutus arvokkaalle puhelimellesi. Ne estävät puhelimesi naarmuuntumisen ja rikkoutumisen useimpien kolhujen kohdalla. Näin myös jälleenmyyntiarvo säilyy. Tuskin haluat maksaa 200 € siitä, kun taskussasi olleen puhelimen näyttö kolahtaa pöydänkulmaan ja hajoaa? Meiltä saat murto-osalla tuosta summasta tyylikkäitä ja kestäviä suojakuoria ja -koteloita, eikä sinun tarvitse enää varoa jokaista kolhua.

Tilaa itsellesi sopiva Honor 9 suojakuori laajasta valikoimastamme ja ala nauttimaan astetta huolettomammasta elämästä - näyttö ehjänä