Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Honor 8A Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Huawei Honor 8A kuoret / suojat lisäävät tyylikkyyttä ja turvaa älylaitteellesi.

Honor 8A kuoret / suojat lisäävät tyylikkyyttä ja turvaa älylaitteellesi. Honor 8A kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta. Honor 8A kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Monet kuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten puhelintasi esimerkiksi tipahtaessa lattialle, mutta muokkaavat käyttäjän mukaan joko lompakkomalliseen tai vain suojaamaan takaosaa ja pitämään puhelimen vielä ohuena ja käteen sopivalta ja tottakai erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonallisuutensa jatkeeksi, siellä missä olet sinä on kätesi jatkeena puhelin ja miksi ei myös tyylikäs suojakuori pinnassa.

Huawei Honor 8A suojakuoret ja kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa.  Kuoret antavat lisävarmuutta Honor 8A puhelimen käyttöön merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen suuremmatkin kolhut ilman, että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

Huawei Honor 8A suojakoteloita ja kuoria on olemassa erilaisia:

Pehmeät S ja ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta ennen kaikkea suojaa puhelintasi ja antaa pitoa käyttäessäsi laitetta. Silikoniset kuoret pitävät puhelimesi lähes yhtä kapeana kuin ilman. Brushed suojakuoret ovat aikuiseen tyylikkääseen tapaan erittäin suojaavia kuoria.

Kovapintaiset ja hohtavat Honor 8A suojakotelot ja kuoret ovat tyylikkäitä ja antavat lisämausteen puhelimen käyttäjän persoonaan. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama kortti tai hiukka seteli rahaakin ja suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa voimakasta suojaa kovaankin käyttöön. Lompakkomallisia kuoria on hyvä myös käyttää puhelimen telineenä videoita katsoessa tai pelatessa.

Värejä ja erimallisia kuoria on useita, suojakotelot ovatkin pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Honor 8A puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmitta, myös kameran käyttö onnistuu kuten tavallisesti ja ennen kuoria. Honor 8A kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi ja tehden puhelimestasi osan persoonaasi! Honor 8A siistit kuoret muokkaavat puhelimen ulkonäköä huomattavasti, tuoden selfiekuviin lisämausteita.

Honor 8A kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

 

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Savotta.