Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Huawei Honor 6X Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 10€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 10€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 5€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 7€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.

 Kaikki tuotteet ladattu

Honor 6X :lle tehokkaasti suojaavat suojakuoret Hudomilta.

Honor 6X:lle suojakuoret ovat yksi järkevimmistä tavoista pidentää puhelimen arvoa ja ikää, sillä ne suojaavat puhelinta vaurioilta jota arjessa saattaa sattua arvaamatta. Näin säästät käytännössä suuriakin määriä rahaa suojatessasi sitä tärkeintäsi eli puhelimesi. Honor 6X suojakuoret  asetetaan puhelimen oman rungon päälle, ne eivät kuitenkaan korvaa puhelimen alkuperäisiä pintoja, mutta suojaavat naarmuilta ja iskuilta. Kaikki suojakuoret / kotelot nousevat jonkin verran myös näytön reunan yläpuolelle suojaten puhelintasi esimerkiksi tipahtamis tilanteissa. Panssarilasin kera suoja kuin suoja toimii 360 astetta puhelimen suojana. Suojat muokkaavat käyttäjän muodin mukaan, joko lompakko suojakuoreen tai vain suojaamaan puhelimen takaosaa ja pitämään puhelimen vielä kapeahkona ja käteen sopivalta. Erilaisilla suojilla puhelimen käyttäjä saa muokattua oman persoonan lisänä, siellä missä olet, on kätesi jatkeena puhelin ja miksei myös hieno ja tyylikäs kuori puhelimessa. Vain suojakuorilla, panssarilaseilla ja näytönsuojilla voi pidentää puhelimesi elinaikaa. Luulemme että tyylikkäät ja mahtavat suojakuoret ja kuoremme vahvistavat katu-uskottavuutta. Päällimmäisenä tärkeysjärjestyksessä on varmasti upouuden puhelimen suojaus, kukapa haluaa hajottaa sen tahallaan jo ensimmäisinä käyttöpäivinä. Uusi  Honor 6X on kaareva näyttöinen ja koko puhelinkin on kaarevapintainen reunojaan myöten, täten voimme todeta että suojaus on miltei pakollinen jos haluaa säilyttää puhelimen ehjänä.

Honor 6X on vaativalle käyttäjälle oiva puhelin joten se vaatii tehokkaat suojat

Honor 6X suojakotelot ja kuoret on helppo ja sukkela laittaa paikoilleen ja myös miksei vaihtaa tarpeen mukaan helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Suojakuoret antavat kädessä lisää varmuutta pitäen puhelimen vielä litteänä ja liukumattomana. Suojat antavat Honor 6X puhelimen käyttöön vaihtelevaisuutta. Lompakko suojakuorissa on korteille ja setelirahallekkin mukavasti tilaa. Suojakuoret ovat lyömätön yhtälö, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan panssarilasin kanssa, koska silloin puhelin kestää kolhuja, joita arjessa on käytännössä koko ajan. Voit keskittyä elämään ja pitämään puhelimen ehjänä, näin ollen suojaat laitetta tai näyttöä, ettei koko ajan tarvitsisi vaihtaa, voitko uskoa että vain suojakuorella on tehoa kun käytät niitä.

Honor 6X suojakoteloita ja kuoria on olemassa kattava määrä:

Pehmeät ultraohuet kuoret on tehty pääsääntöisesti TPU muovista, minkä vuoksi ne tarjoavat laajan valikoiman värejä, mutta kaikkein tärkein, että ne  suojaa puhelintasi ja antaen pitoa ja lisävarmuutta käyttäessäsi laitetta. Värejä on mustasta punaiseen, joten jos useamman valitset, on vara vaihtaa tilanteen mukaan suojakuorta.

Suojakotelot ovat tyylikkäitä ja antavat mahdollisuuden puhelimen ulkomuodon muokkaamiseen. Lompakko mallisissa on mahdollista säilyttää muutama pankki- / luottokortti ja suurimmassa osassa lompakkosuoja koteloissa on TPU muovinen sisäosa puhelimelle, joka antaa huippu suojaa vaativaankin käyttöön. Lompakko suojakoteloissa on sitä jotakin eli tyylikkyyttä ja klassista varmuutta kännykän suojaamiseksi.

Värejä ja malleja on kattava määrä, suojakotelot ovat pääsääntöisesti nahkajäljitelmää ja valikoimasta löytyy klassisesta mustasta ja ruskeasta aina villiin violettiin, kuten myös kovasta suojasta pehmeään silikoniseen. Kiiltävä pintaisilla suojilla saadaan aikaan klamour fiilis, oletko valmis siihen?

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Honor 6X puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin vaivatta, myös kameran käyttö kuvia ottaessa ja videoitaessa onnistuu, kuten tavallisesti jo ennen kuoria. Viiden ja puolen tuuman näyttö ja mahtava kaksoiskamera, joiden ominaisuudet eivät katoa, vaikka käyttäisit suojakuoria. Honor 6X suojakuoret on nopea vaihtaa, vaikka päivällä töissä ja opiskellessa lompakko suojakotelo ja illalla juoksulenkille kapea silikonikuori, joka ei tee suuremmaksi puhelimen kokoa, mutta suojaa jos huono tuuri käy. S-line suojissa on laadukasta TPU- muovia topakka määrä, joten kolhut ja raapautumat eivät tuhoa uutukaista älypuhelintasi.

Honor 6X kuoret ja muut tilaukset postitetaan suoraan kotiin Varkaudessa sijaitsevasta varastosta pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tai jopa samana arkipäivänä tilauksesta. Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin lisäkysymyksiin.

Maksaminen on ilmaista verkkopankki maksuilla ja joillakin laskutustavoilla. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Yritykset kysykää laskutusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Motorola, Sony, OnePlus, Lenovo ja Tablet-suojakotelot.

Honor 6X on ulkomuodoltaan hienostunut älypuhelin erinomaisella suorituskyvyllä. Puhelimessa on tehokas kahdeksan ydinprosessori, 5,5" Full HD-näyttö, edistynyt kaksoiskamera sekä loistava akunkesto joka on mahdollista erittäin kestävän 3340 mAh -akkunsa vuoksi virtaa riittää jopa kahdeksi päiväksi normaalissa käytössä. sormenjälkitunnistin ja erittäin tehokas kahdeksanytiminen Kirin 655 -prosessori. Mahtava eikä vain ja painokin on vain hituset 162 grammaa. Honor 6X soveltuu siis vaativallekin käyttäjälle, joten suoja ostoksille Hudomille mars!