Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Kirjaudu

Huom!

Uudistimme verkkokauppaamme, tästä johtuen vanha salasana ei enää toimi. Uuden salasanan saatte klikkamalla "Unohditko salasanasi" linkkiä

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita  

Honor Kuoret

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakotelot 7€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakotelot 7€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Puhelinsuojakuoret 3€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen suojakuoret 3€/kpl Normaalisti 6,90€ - 19,90€

VARASTON TYHJENNYS - Näytönsuojat 1€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen näytönsuojat 1€/kpl

VARASTON TYHJENNYS - Panssarilasit 5€

VARASTON TYHJENNYS Kaikki puhelimen panssarilasit 5€/kpl

Järjestys
Hinta
Avainsanat
Avainsanat
Koot
Värit
Ominaisuudet
Muut rajaukset

Hudomista löydät suojakuoret, suojakotelot, näytönsuoja ja panssarilasit seuraaville Huawein Honor puhelimille: Huawei Honor 9, Huawei Honor 8, Huawei Honor 8 lite, Huawei Honor 8 Pro, Huawei Honor 7 ja Honor 7 Premium, Huawei Honor 7 lite, Huawei Honor 6A, Huawei Honor 6X, Huawei Honor 5X, Huawei Honor 4C.

Honor puhelimien kuoret saat tilattua kätevästi Hudomi Shopin verkkokaupasta nopealla toimituksella . Tarjolla on monipuolinen valikoima Honor -älypuhelimille tarkoitettuja suojakuoria, joista varmasti löytyy myös omaan makuusi mieluinen vaihtoehto vieläpä varsin kilpailukykyisellä hintalapulla varustettuna. 

Honor puhelimet ovat erittäin suuren suosion saaneet laatunsa ja käytettävyytensä takia. Kalliimmankin hintakategorian Honor puhelimet ovat arvokkaita laitteita, minkä vuoksi niiden suojiin ja kuoriin kannattaa panostaa.

Honor kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta, mikä takaa pidemmän käyttöiän. Kuoria ja suojakuoria on saatavilla erilaisina malleina, esimerkiksi lompakko suojakotelo, pehmeät TPU-muoviset ja ultraohuet suojakuoret kattavat suuren valikoiman malleja, joista jokaiselle löytyy se haluttu vaihtoehto.

Honor puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät kattavan valikoiman värejä ja kuoseja jotka vaihtuvat kausittain ja tarjonnan mukaan. Näistä kuitenkin musta ja kovasti pinnalle tullut tyylikäs ruskea on ylivoimaisesti suosituimmat värit niiden käytännöllisyyden vuoksi.

Honor kuoret ja suojakuoret istuvat puhelimen päälle kuin valettu ja tehden sen tärkeimmän eli suojaten sitä ja tehden siitä käyttäjänsä näköisen. Honor mallille kannattaakin sen vuoksi investoida useampi kuori. Päivään ja arkeen perinteiset, juhlaan kiiltävää tai jopa villiä kuorimallia. Honor puhelin voi olla osa pukeutumis kokonaisuutta kuorineen.

Honor kuoret ja suojat ovat erinomainen tapa pidentää tärkeän laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoutumiselta (kolhuilta, iskuilta, pölyltä ja jopa kosteudelta). Elikkä erilaisissa arjen tilanteissa, näistä arjen haasteita sanotaankin lyhyesti ja ytimekkäästi elämäksi. Kuorilla ja suojilla elämästä selviää helpommin.

Kaikissa suojakuorissa ja kuorissa on se jokin idea, toiset suojaavat vain puhelimen reunoja taikka puhelimen takaosaa, joistain suojista on hyötyä jopa näyttöä suojatessa. Parhaimman suojaustason saadaankin aikaan, jossa Honor  puhelimen suojakuoret ja suojat tekevät laitteesta melkolailla iskunkestävän.

Tehokas valinta kaikkiin Honor kuoriin

Parhaimmat Honor puhelimen kuoret ja suojat kännykkään ovat panssarilasin kera pehmeät tpu-muoviset kuoret. Toki lompakkomallisissa on lisävarmuutta. Jos elämä on kovinkin räjähdysaltista, voi aina varman päälle suojata sitä rakastaan eli Honor puhelinta.

Honor puhelimen suojakotelot sisältävä lompakolle tärkeätkin ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan, sekä setelitaskun. Kuoren saa myös helposti telineeksi, jolloin videot, pelit ja leffat on mukava tuossa kompaktissa ratkaisussa kiva suorittaa. Lompakko suojakotelo onkin kaupassa käynnin helpottava tekijä, sillä se on huomattavasti helpompaa kun matkaan tarvitset vain pankkikortin.

Honor älypuhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten keinonahasta, tai PU-nahasta ja niiden kansi pysyy kiinni magneetin avulla, flip kuorissa magneetti ominaisuus korostuu sen helppoudella.

Pehmeät TPU-muoviset Honor kuoret ovat varma valinta, koska niiden avulla puhelimesta saa topakan otteen ja kuvaaminen ei ole vaikeaa. Etenkin salamavalo kuvausta harrastavien unelma kuorimalliso on juuri nämä, jopa huomaamattomat ja pehmät kuoret. Värejä ja malleja on huikea määrä, joten ei tarvitse tyytyä siihen ultra-ohuueenkaan, vaikka sitäkin löytyy niille jotka haluat vain naarmuuntumattoman pinnan Honor älylaitteelle.

Honor puhelimen brushed kuoret nousevat aavistuksen näytön reunoille, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Tämä on tärkeää sinänsä, sillä uudet puhelinmallit ovat kaarevia. Markkinoille tulleista uusista Honor mallistoista on kaikki kaareva pintaisia ja lasinäytöllisiä.

Honor kuoret ja suojakotelot ovat edullinen tapa suojata tärkeä laite, mutta sen lisäksi vaikkakin kuoret olisi Honorissasi, suosittelemme myös iskunkestävää näytönsuojalasia eli panssarilasia tai edes naarmuilta suojaavaa  näytön suojakalvoa käytettäväksi älylaitteessasi.

Honor kuoret ja suojat ovat helppo ja edullinen tapa suojata ja muokata puhelinta käyttötarpeiden mukaan. Honor kuoret ja suojakuoret ovat siis kätevä tapa viestiä omaa persoonaa.

Helppoa ja vaivatonta tilaamista Hudomilta

Jos et ole vielä ostanut kuoria tai suojaa Honorillesi nyt sitten ehdottomasti Honor kuoret tilaukseen saman tien! Toimitusmaksuja ei ole ja huippunopea Priority lähetys takaa, että odotusaika kuorille on kivuton.

Vaihtoehtoisesti voit poiketa Varkaudessa sijaitsevassa kivijalka liikkeessämme ja noutaa suojakotelot suoraan hyllystä.